Officieel: Steve De Ridder is een vrije speler, wie speelt het kortst op de bal?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
Officieel: Steve De Ridder is een vrije speler, wie speelt het kortst op de bal?
Foto: © photonews

Steve De Ridder is sinds vrijdag officieel een vrije speler. De Deense topclub FC Kopenhagen wilde onze landgenoot eerder al laten vertrekken, maar nu besloten beide partijen om een punt achter hun overeenkomst te zetten.

FC Kopenhagen maakte het nieuws via zijn officiële kanalen bekend. “Kopenhagen en Steve De Ridder zijn overeengekomen om de samenwerking stop te zetten. Zo kan de speler een nieuwe club vinden”, klinkt het.

De Ridder werd de voorbije dagen en weken nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Sporting Lokeren, maar daar werd het dossier even on hold gezet. Nu De Ridder een vrije speler is, komt alles mogelijk in een stroomversnelling.

De Ridder wil graag in België aan de slag blijven

De 29-jarige Gentenaar speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Zulte Waregem, maar de fusieclub haalde De Ridder uiteindelijk niet definitief binnen omdat Kopenhagen op dat moment nog een transfersom voor de speler wilde vangen.

De Ridder wil dolgraag opnieuw in de Jupiler Pro League aan de slag. Hij woont in het Gentse, is vorig jaar papa geworden en wil zo dicht mogelijk bij zijn gezin zijn. Dat kan je hier nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties