'AC Milan zag Riccardo Montolivo voor zes maanden uitvallen, Belg uit de Jupiler Pro League kan hem in januari vervangen'

Redactie
| 1 reacties
'AC Milan zag Riccardo Montolivo voor zes maanden uitvallen, Belg uit de Jupiler Pro League kan hem in januari vervangen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de interlandbreak houden de clubs altijd hun hart vast in de hoop dat elke international heelhuids terugkeert. Voor AC Milan-middenvelder Riccardo Montolivo sloeg donderdag het noodlot toe.

De Italiaanse international liep een zware knieblessure op en staat voor maanden aan de kant. En dus moet Milan dringend op zoek naar een vervanger.

Verschillende namen worden al in verband gebracht met de club uit de modestad. Onder meer Cesc Fabregas, bankzitter bij Chelsea wordt genoemd, net als Milan Badelj (Fiorentina) en Leandro Paredes (AS Roma).

De opvallendste naam die Corriere dello Sport echter naar voor schuift is die van Youri Tielemans. De Leeuwenaar bloeit onder René Weiler weer helemaal open bij Anderlecht en schopte het ook tot Rode Duivel. De middenvelder gaf deze zomer aan het seizoen bij paars-wit uit te doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties