Anderlecht grijpt naast de miljoenen voor ex-speler
Redactie
| 1 reacties

Aleksandar Mitrovic zal niet verkocht worden aan Napoli, en dus geen 4 miljoen euro voor Anderlecht

Anderlecht grijpt naast de miljoenen voor ex-speler
Foto: © photonews

Manager Nenad Jestrovic sluit de mogelijkheid uit dat Aleksandar Mitrovic in januari naar Napoli trekt. Anderlecht zal dus voorlopig niets verdienen aan de doorverkoop van hun vroegere spits.

Als we de geruchten mochten geloven, dan werd Mitrogoal in de volgende transferperiode verkocht aan Napoli voor twintig miljoen euro. Voor Anderlecht was dat uitstekend nieuws want in het contract met hun ex-spits zit een doorverkoopclausule waarbij ze 20% krijgen, ongeveer vier miljoen euro in dit geval.

Zijn manager en eveneens ex-spits van Anderlecht Nenad Jestrovic drukt die geruchten nu de kop in. "Het is momenteel erg onwaarschijnlijk dat hij naar Italië gaat. De enige zekerheid is dat hij het seizoen zal uitdoen bij Newcastle", zei hij aan CalcioNapoli24.

"Er was even contact, maar nu is er niets gaande. Binnen zes maanden zullen we zijn toekomst bekijken", besluit de Serviër.

Mitrovic scoorde dit seizoen al vijf keer voor Newcastle in de Engelse tweede klasse. Hij kende nochtans een afgrijselijke start bij the Magpies, maar dit seizoen gaat het scoren hem al stukken beter af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties