Kabasele had andere carrièreplanning: "Anderlecht of Club Brugge"

Redactie
| 14 reacties
Kabasele had andere carrièreplanning: "Anderlecht of Club Brugge"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Kabasele mag dan wel Rode Duivel zijn, bij Watford komt hij amper aan de bak. Nochtans leek de verdediger een andere carrièreplanning uitgestippeld te hebben toen hij bij Genk wou vertrekken.

Zestig minuten in de Premier League, dat is het bilan dat de 25-jarige Kabasele dit seizoen kan voorleggen. "Ik heb mijn intuïtie gevolgd. Na twee prima seizoenen bij Genk was ik toe aan een volgende stap", zegt hij in S/V Magazine. "In België is dat Anderlecht of Club Brugge. Als die twee ploegen niet komen, dan is de enige logische bestemming het buitenland."

"Eigenlijk had ik schrik van het jaar te veel bij Genk. Wie kon mij garanderen dat clubs die toen interesse hadden een jaar zouden wachten? De trein komt meestal één keer voorbij en dan moet je zorgen dat je erop springt. Watford kwam dus op het ideale moment."

Maar nu zoekt hij wel een oplossing. "Ik was trouwens onhaalbaar geworden voor een Belgische club, Genk had de lat zo hoog gelegd dat niemand aan de vraagprijs had kunnen voldoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties