In de B-kern bij Kortrijk... Maar wat als de oplossing voor Stijn De Smet niet veel verderop lag?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
In de B-kern bij Kortrijk... Maar wat als de oplossing voor Stijn De Smet niet veel verderop lag?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was tot dusver nog niet het seizoen van Stijn De Smet. De ervaren aanvallende middenvelder stond bij KV Kortrijk niet altijd in de basis, en tot overmaat van ramp kreeg hij het nu ook nog eens aan de stok met trainer Karim Belhocine.

De 31-jarige De Smet stond neus aan neus met Belhocine, en de trainer besliste daarop om de speler naar de B-kern te sturen. Niet zo heel erg fijn voor een ervaren rot als De Smet. Het is dan ook duidelijk: deze situatie kan niet blijven duren.

Op zijn leeftijd is het belangrijk dat De Smet aan spelen toekomt. Als zijn situatie bij Kortrijk niet verandert, dan dringt een vertrek tijdens de wintermercato zich dan ook op. En wie weet ligt dé oplossing voor de voormalige speler van onder meer Cercle Brugge en AA Gent niet eens veel verderop.

Roeselare

Er zijn tal van clubs uit eerste klasse die de beste De Smet kunnen gebruiken, maar mogelijk is het de leider uit de 1B-reeks die de aanvallende middenvelder een reddingsboei toegooit. KSV Roeselare wordt mogelijk de volgende bestemming van De Smet.

De West-Vlaamse tweedeklasser maakt achter de schermen al werk van versterking, om na de winterbreak nog wat sterker voor de dag te komen. Roeselare won de eerste periode in 1B en hoopt dat kunstje gewoon te herhalen in de tweede periode.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties