Transfergeruchten 15/12: Man United haalt oude bekende voor even terug

Redactie
| 1 reacties
Transfergeruchten 15/12: Man United haalt oude bekende voor even terug
Foto: © Photonews

Vanaf 1 januari barst het transfergeweld opnieuw los. In de eerste maand van het volgende jaar krijgen de clubs de tijd om bij te sturen waar nodig en versterking in huis te halen. In Europa worden de verlanglijstjes van onder het stof gehaald en wij zetten de belangrijkste geruchten op een rijtje.

  • Dimitar Berbatov keert terug naar zijn ex-club Man United. Hij gaat er onder José Mourinho trainen in afwachting van een nieuwe club.
  • Henry Onyekuru heeft tal van aanbiedingen, maar zal Eupen ten vroegste deze zomer verlaten.
  • Ross Barkley, ploegmaat van Romelu Lukaku en Kevin Mirallas bij Everton, kan naar Tottenham Hotspur. The Spurs hebben de middenvelder op het oog, maar Everton zal hem zeker en vast niet zomaar laten gaan.
  • Luis Pedro Cavanda staat in de belangstelling van Sunderland. Onze landgenoot komt bij Galatasaray niet zo vaak aan spelen toe en zoekt in januari mogelijk andere oorden op.
  • Carlos Tévez speelt tegenwoordig bij Boca Juniors in Argentinië, maar mogelijk gaat de aanvaller een avontuur in China aan. Shanghai Shenhua heeft miljoenen over voor de ex-spits van Manchester United, Manchester City en Juventus.
  • De Braziliaan Oscar zou hebben aangegeven dat hij liever bij Chelsea wil blijven. De middenvelder zal wellicht niet ingaan op een lucratief Chinees bod waardoor Chelsea zomaar eventjes 71,5 miljoen euro kon opstrijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties