Reactie Condom kan het niet geloven: "Mijn dochter van vier heeft meer voetbalverstand dan mijn ploeg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 3 reacties
Condom kan het niet geloven: "Mijn dochter van vier heeft meer voetbalverstand dan mijn ploeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tot minuut negentig zag het er heel goed uit voor Eupen op bezoek bij KV Kortrijk. De Panda's stonden immers 1-3 voor, maar gaf het nog uit handen in de extra tijd.

"De ontgoocheling is heel groot", aldus Condom na afloop in Kortrijk. "We leren het écht nooit." Vorige week gaf Eupen in het slot nog een zege tegen Lokeren weg, zaterdagavond was het opnieuw van dat. Een coach zou voor minder moedeloos worden.

"Voor de supporters is het goed, dat er zoveel goals vallen, maar voor een coach is het la merde. We tonen video na video, maar ze leren het maar niet. Als je op dat moment voorstaat, moet je de bal bijhouden en naar de hoek gaan. Mijn dochter van vier weet het zelfs, dat je met tien man in de laatste minuten die bal moet bijhouden. Maar mijn team blijkbaar niet."

Altijd dezelfde fouten, daar word je kwaad van, ja

-Jordi Condom

Zo zal het nooit lukken, volgens de oefenmeester. "Het talent hebben we, de snelheid hebben we, de accommodatie en de staf ook, maar die fouten blijven zich maar opstapelen. Als het altijd dezelfde zijn, dan word je daar kwaad van, ja."

"Mijn team is ook vermoeid, het blijven jonge spelers", aldus Condom die ook het goeie voetbal zag. "Ondanks misschien de beste vijftien minuten van het seizoen, geven we het toch nog weg. Bij die 0-2 voorsprong was Kortrijk helemaal dood. Maar toen kwam die dwaze strafschop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties