Anderlecht-huurling Lambrecth reageert op commotie en geeft opvallende verklaring
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 12 reacties

Anderlecht-spits Dylan Lambrecth geeft aan dat er gelogen wordt over zijn vertrek bij Roeselare

Anderlecht-huurling Lambrecth reageert op commotie en geeft opvallende verklaring

Verrassing vanmorgen toen uitkwam dat Anderlecht-spits Dylan Lambrecth Roeselare, waar hij op huurbasis actief was, verliet. Volgens de kranten na een ruzie met Cornet. Maar de waarheid ligt anders.

"Daar klopt echt niets van", aldus Dylan Lambrecth in een reactie aan onze redactie. "Mathieu en ik zijn als broers, het is de enige met wie ik het echt goed kon vinden bij Roeselare. Wie dat verteld heeft, is ziek."

Hij heeft spijt van de omstandigheden waarin hij bij Roeselare moest werken. "Sinds het begin ben ik slecht behandeld geweest. Op Eupen, om een voorbeeld te geven, moest ik spelen met een shirt dat zelfs niet het mijne was." Hij moest het veld op met nummer drie.

Onmiddellijke terugkeer naar Anderlecht

Zijn manager bevestigt zijn verhaal. "Van die ruzie is geen sprake", aldus Maréchal. "Misschien waren er wat verbale spanningen met de coaches, maar in zo'n situatie gebeurt dat. Hij werd verhuurd, maar kreeg amper speelkansen. Wil Roeselare zich indekken omdat het de uitleenbeurt stopzet? Of wil een journalist Dylan kelderen?"

Hij keert nu meteen terug naar Anderlecht. "In tegenstelling tot wat ik links en rechts lees, keert hij meteen terug naar Anderlecht. Dat zal in de loop van de komende dagen gebeuren. Hij zal niet in de A-kern komen, maar zal een porgramma krijgen om fit te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties