Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Heel wat jongens van Gent en uiteraard ook Teodorczyk in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!

Op speeldag 9 van de play-offs mocht Anderlecht dan eindelijk de trofee de lucht in steken. Paarswit werd kampioen door Charleroi te kloppen, Gent haalde uit tegen Zulte Waregem en Club beet de tanden stuk op Oostende. Vuur gezien

Doel

Net op de avond waarin hij door de supporters verkozen werd tot Speler van het Seizoen (na amper vier maand dienst), keepte Lovre Kalinic opnieuw top tegen Zulte Waregem. Hij moest een paar keer gevat tussenbeide komen en zorgde zelfs voor een assist.

Verdediging

In de defensie kregen we een sterke Rozehnal te zien. De krijger van vele oorlogen duwde met een doelpunt zijn ex-team uit de titelkoers. Op links tekende Acheampong dan weer voor een pracht van een invalbeurt bij Anderlecht, dat wel de titel kon pakken.

Op rechts zagen we een heel sterke Van Cleemput, die het vertrouwen van Ferrera opnieuw bevestigde. Troost-Ekong kwam bij Gent sinds lang nog eens in de ploeg en ook hij kon imponeren in de totaalprestatie van de Buffalo's.

Middenveld

Het middenveld dan, waar we beginnen bij Andile Jali. Waar hij nog een absoluut drama was in Waregem, net als de rest van Oostende, stond hij meer dan recht tegen Club Brugge. Wát een match! Wat dan gezegd van Yuya Kubo en Steve De Ridder.

Allebei kregen ze een vrije rol achter een diepe spits, allebei zorgden ze ervoor dat die spits scoorde en lieten ze zoveel meer zien. De oscar van de speeldag zou wel eens tussen die twee kunnen gaan. Ook Kalu was opnieuw terug van weggeweest met een goal én een assist.

Aanval

Dan komen we voorin met eervolle vermeldingen voor Coulibaly en De Sutter, maar de plaatsen gaan toch naar Teodorczyk en Emond. Die laatste kon ondanks een seizoen naast de ploeg toch indruk maken met een goal én een assist. Die eerste maakte Anderlecht kampioen met eindelijk nog eens een goal, ... en nog eentje. Wat een seizoen van Teodorczyk!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties