Dit mooie elftal is binnenkort transfervrij ... wie zou jij bij jouw favoriete team willen zien?
Redactie
| 34 reacties

Elftal met spelers dat gratis is op te halen, met Thomas Buffel, Barry Copa, Francis N'Ganga en vele anderen ...

Dit mooie elftal is binnenkort transfervrij ... wie zou jij bij jouw favoriete team willen zien?
Foto: © AVL

David Rozehnal tekende een nieuw contract bij KV Oostende voor een extra seizoen. Hij kan dus niet meer in ons elftal met spelers die einde contract zijn. Maar toch kunnen we nog een erg mooi ploegje samenstellen.

Doelman:

Niet minder dan zeven doelmannen zijn op 30 juni officieel contractvrij. Drie daarvan springen zeker in het oog. Michalis Sifakis van Kortrijk, Didier Ovono van KV Oostende en vooral Barry Boubacar Copa bij Lokeren. Zij kunnen - zeker als tweede of derde doelman - zeker nog van waarde zijn, toch?

Verdediging:

Zowel bij Lokeren, KV Mechelen als Charleroi zijn er flink wat verdedigers einde contract. Boulenger, N'Ganga, Paulussen, Chen, Galitsios, Ghyselinck of de Eupen-spelers Timmermans, Hackenberg, Radebe en Kenne? Keuzes te over.

Middenveld:

Robin Henkens is einde contract bij Westerlo, rest de vraag of hij meegaat naar 1B of toch nog een optie kan zijn voor een subtopper uit 1A? Ook Brüls mag uitkijken naar een andere club, terwijl ook Gertjan De Mets en Eyong Enoh qua marktwaarde zeker nog hun waarde kunnen (en moeten) hebben in de Jupiler Pro League.

Aanval:

Nicklas Pedersen is een fragiele aanvaller, maar als hij topfit is, dan is hij altijd goed voor een resem doelpunten in een seizoen. Thomas Buffel verdient een nieuw contract bij Racing Genk, maar voorlopig is dat nog niet geregeld en dus is hij ook een optie voor diverse andere teams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties