Manchester City op kruissnelheid door de Premier League en Champions League, tegen deze ploeg verspeelde het zijn laatste punten

Maarten Cattaert
| 0 reacties
Manchester City op kruissnelheid door de Premier League en Champions League, tegen deze ploeg verspeelde het zijn laatste punten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City is al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League en kan vanavond de wedstrijd tegen Feyenoord quasi op halve krachten aanvatten. Het team van Pep Guardiola is aan een heel sterke reeks bezig.

Vanavond kijken de Citizens het Nederlandse Feyenoord in de ogen. Zoals altijd wil coach Pep Guardiola deze wedstrijd winnend afsluiten. "We zijn al zeker van de volgende ronde, maar ik wil in de 1/8 finales de terugmatch liefst thuis spelen. Dan moeten we eerste eindigen in de groepn en vanavond winnen", liet hij verstaan op de persconferentie.

City heeft een perfect rapport in de Champions League. De heenwedstrijd in Rotterdam won het kinderlijk eenvoudig met 0-4. Het laatste puntenverlies in alle competities samen dateert al van exact drie maanden geleden.

Op de tweede speeldag van de Premier League kon Everton Guardiola en co nog in bedwang houden. 1-1 werd het toen in Manchester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties