Francky Dury reageert op contact met Anderlecht

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 60 reacties
Francky Dury reageert op contact met Anderlecht

De Waalse media maakten gewag van een opvallende trainerswissel bij Anderlecht: Hein Vanhaezebrouck vertrekt, Francky Dury komt. Er zouden zelfs al contacten geweest zijn, meenden ze. Maar Dury speelt kort op de bal en smoort de geruchten snel in de kiem.

Vrijdagmiddag verscheen Francky Dury op de persconferentie en hij had het nieuws intussen ook gelezen. "Ik kreeg al veel vragen vanmorgen", opende hij. "Op de club vragen sommige mensen zich dan ook af wat er zal gebeuren, maar ik heb geen enkel contact gehad met Anderlecht." Geen transfer dus.

"Het doet me een beetje denken aan vorig jaar. Er was toen interesse van Club Brugge, maar dat is ook de tijd van het jaar. Er wordt veel gespeculeerd over trainers en spelers. Dat kan vervelend zijn voor collega’s zoals Hein", aldus Dury.

Compliment

De Essevee-coach, die nog tot 2023 onder contract ligt, is gevleid maar voorlopig ook niet meer dan dat. "Als mensen zeggen dat ik het ideale profiel heb voor Anderlecht dan vind ik dat een compliment, maar ik ben gelukkig bij Zulte Waregem. En toen er vorig jaar interesse was van Club heb ik daar open over gecommuniceerd tegenover de mensen van Zulte Waregem en uiteindelijk kwamen we overeen om daar niet op in te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties