Dit is ons Team van de Week!
Redactie
| 19 reacties

Heel wat teams dubbel vertegenwoordigd in het Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Op speeldag drie van deze playoffs kregen we heel wat spektakel te zien. Zo was er de derby tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk, de klassieker tussen Anderlecht en Club Brugge én een wereldgoal van Cevallos. Genoeg stof voor ons Team van de Week.

Doel

Zowel Romo als Bossut speelden uitstekend, maar deze week gaan we toch voor Parfait Mandanda met een -flauw, we weten het- perfecte wedstrijd.

Verdediging

In de defensie bleek Standard de Gentse aanvallers te domineren. Kalu zat steeds opgesloten bij de uitstekende Collins Fai, Zinho Vanheusden deed het fantastisch centraal.

Ook de defensie van Anderlecht stond als een huis tegen Club Brugge. Vooral Dendoncker en de jonge Alexis Saelemaekers deden het fantastisch.

Middenveld

Op het middenveld geraakte werkelijk niets voorbij ene Ibrahima Seck. Bij Antwerp was Siani dé meester tegen de aartsvijand Beerschot Wilrijk. Cevallos lokte naast zijn wereldgoal ook nog een own-goal uit, dus hij maakt de driehoek compleet.

Aanval

Voorin waren Theo Bongonda en Ivo Rodrigues echte wervelwinden bij respectievelijk Zulte Waregem en Antwerp. Maar dé beste prestatie was ongetwijfeld die van Hamdi Harbaoui, met maar liefst vier goals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties