Devroe probeerde doelman terug te halen, maar hij wordt opnieuw verhuurd

Devroe probeerde doelman terug te halen, maar hij wordt opnieuw verhuurd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks een charme-offensief van Luc Devroe blijft Davy Roef nog een jaar bij Waasland-Beveren. De 24-jarige doelman had al langer beslist dat hij niet terug naar Anderlecht wou. Devroe zat in een ambetante situatie, want zijn handen waren gebonden.

De nieuwe sportief directeur van Anderlecht probeerde Roef nog te overtuigen omdat hij voor volgend seizoen mogelijk geen enkele van de huidige doelmannen ter beschikking heeft. De rug van Frank Boeckx zorgt immers voor twijfels bij Anderlecht. En Matz Sels kopen of huren wordt nog een moeilijke zaak.

Roef, jong en Belgisch, zou een ideale oplossing geweest zijn, maar door de deal met Morioka in januari waren de handen van Devroe gebonden. Herman Van Holsbeeck had toen Roef betrokken in de deal en dus had Waasland-Beveren de eerste optie om hem te houden. De uiteindelijke beslissing lag wel bij de doelman, maar dat die niet wou terugkeren hadden we al eerder geschreven.

En nu?

Paars-wit moet nu op zoek naar twee doelmannen. Sels blijft de prioriteit om te houden en Hendrik Van Crombrugge (Eupen) is nog steeds een optie, maar die wil graag eerste doelman worden en is duur. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties