Michel Preud'homme is na sabbatjaar klaar om terug in het voetbal te stappen: "Als Standard mij nog wil, gaan we praten"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 30 reacties
Michel Preud'homme is na sabbatjaar klaar om terug in het voetbal te stappen: "Als Standard mij nog wil, gaan we praten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Meer dan waarschijnlijk maakt topcoach Michel Preud'homme volgend seizoen zijn wederintrede in het Belgische voetbal. Als clubtrainer bij Standard of als bondscoach van de Rode Duivels? Daar laat hij zich nu zelf over uit.

"Als Bruno Venanzi (voorzitter van Standard, red.) zijn concrete vraag van enkele maanden geleden in de komende dagen of weken herhaalt, ben ik bereid om de onderhandelingen aan te gaan", zegt een overtuigde Preud'homme in Het Laatste Nieuws. 

Ik sta open voor een terugkeer naar Standard

- Michel Preud'homme

Enkele maanden geleden vond er al een eerste gesprek plaats tussen Preud'homme en Venanzi, maar die wou zijn sabbatjaar toen nog niet onderbreken. Nu staat hij er dus wel voor open. "Ik heb voor mezelf de beslissing genomen dat ik weer op de bank wil zitten volgend seizoen. Standard komt dan vanzelf in beeld - het is een club waar mijn jeugd en een belangrijk deel van mijn carrière liggen. Ik heb ook aanbiedingen van andere clubs, mooie clubs, maar die houd ik achter de hand."

Debuut tegen Club Brugge

Na afloop van het huidige seizoen kan het bijzonder snel gaan. De officialisatie van de deal wordt verwacht in de laatste weken van deze maand. De eerste officiële wedstrijd van Preud'homme wordt dan de Supercup eind juli tegen de landskampioen en dat wordt hoogstwaarschijnlijk... Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties