Wolverhampton blijft inkopen en haalt toptalent van Man City om naast Dendoncker te zetten

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 14 reacties
Wolverhampton blijft inkopen en haalt toptalent van Man City om naast Dendoncker te zetten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Promovendus Wolves mikt op aansluiting bij de subtop in de Premier League en kijkt daarom niet op een miljoentje meer of minder bij de zomertransfers. Rode Duivel Leander Dendoncker is onderweg en hij krijgt nog gezelschap.

Wolverhampton heeft woensdagavond een akkoord bereikt met Manchester City voor de definitieve transfer van Oleksandr Zinchenko, meldt Sky Sports. De 21-jarige Oekraïner moet 18 miljoen euro kosten. De deal is evenwel nog niet helemaal rond, want er is voorlopig nog geen persoonlijk akkoord.

De linksback kwam vorig seizoen 14 keer in actie bij City, maar had dat vooral te danken aan blessuregevoelige concurrenten Fabian Delph en Benjamin Mendy. Nu die terug fit zijn, ziet Guardiola de jongeling slechts als derde keuze.

Deadline voor Dendoncker 

Wat betreft de transfer van Dendoncker: de speler van Anderlecht nam vandaag het vliegtuig naar Engeland om de contractdetails te bespreken en meteen ook zijn medische testen af te leggen bij een akkoord. Morgen voor 18 uur 's avonds moet de transfer rond zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties