Corryn verklaart zelf waarom hij naar Trencin trok, ondanks interesse van Lokeren en Kortrijk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Corryn verklaart zelf waarom hij naar Trencin trok, ondanks interesse van Lokeren en Kortrijk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Corryn is een middenvelder die zowat alles kan. De 19-jarige jeugdinternational was naar eigen zeggen echter de beloften van Anderlecht ontgroeid en hij zag zichzelf bij een Belgische eersteklasser niet zo snel zijn kans krijgen. Dus werd het het Slovaakse Trencin. Een opmerkelijke keuze.

Hij zag het voorbeeld van een hoop ex-ploegmaats die naar Belgische eersteklassers vertrokken. Verder dan de bank komen de meesten niet. "In België ­kiezen de eersteklassers doorgaans voor mannen van 28 jaar. Terwijl ik moet spelen om een stap te zetten in mijn carrière. De gemiddelde leeftijd bij Trencin is nog geen 23 jaar. Hier zal ik veel sneller een kans krijgen", legt Corryn uit in HLN.

Hij werd niet betrokken in de deal met James Lawrence, wil Corryn nog benadrukken. "Ikzelf had al sinds eind juli - lang voor er sprake was van Lawrence dus - contact met de voorzitter van Trencin."

Kortrijk en Lokeren informeerden naar hem, maar Corryn maakte een bewuste keuze. "Ik hoop voetballer te worden. Om dan binnen enkele jaren door de grote poort terug te komen naar België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties