Bölöni terug naar Sclessin, waar hij de titel pakte: "Het gaat nog even duren voor iemand me dat nadoet"

Bölöni terug naar Sclessin, waar hij de titel pakte: "Het gaat nog even duren voor iemand me dat nadoet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni die terugkeert naar Sclessin, het is altijd iets speciaals voor de Roemeen. De trainer van Antwerp sprak dan ook met plezier over de Rouches én over wat hij er presteerde. Nu rest de vraag: kan hij hetzelfde met Antwerp?

Bölöni heeft enorm goeie herinneringen aan die periode. "Terug naar Sclessin gaan, dat is terugkeren naar een plek waar ik uitzonderlijke herinneringen aan overhoud", zegt hij in HLN.

"Preud'homme en ik hadden het geluk er te mogen werken in die periode. We hebben er allebei iets moois verwezenlijkt en ik ben de laatste die dat heeft behaald en als je het mij vraagt, gaat het nog eventjes duren voor iemand me dat nadoet. Waarom? Daarom. Dat antwoorden vrouwen toch ook altijd."

Dromen is mooi, maar je kan er niet van leven

De titel dus, maar kan hij die ook pakken met The Great Old? "We hebben hier op anderhalf jaar tijd al veel neergezet. Je mag niet vergeten dat we toen nergens stonden. Derde of vierde eindigen zou al heel wat zijn, maar ik wil niet hypocriet zijn. We mikken zo hoog mogelijk. "

"Dromen is mooi, maar je kan er niet van leven. Ik ben geen idioot en ga niet zeggen dat we kampioen willen worden. Deze kern is nog niet die van een topclub, maar we kunnen ze er wel al mee ambeteren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties