Analyse "Met zoveel goede spelers voor je is het makkelijk": Met een goal en zeven assists wees Onur Kaya de weg naar periodewinst KV Mechelen

"Met zoveel goede spelers voor je is het makkelijk": Met een goal en zeven assists wees Onur Kaya de weg naar periodewinst KV Mechelen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft de eerste periode op zak. Met een ongeziene rush in het tweede deel van de competitie (21 op 21) raasden ze over alles en iedereen.

Met dank ook aan Onur Kaya. Die groeit opnieuw naar zijn vorm toe van zijn beste dagen bij Zulte Waregem

76,25 minuten

In de laatste zeven wedstrijden was hij goed voor één doelpunt en zeven assists, waarmee hij een voet had in acht van de twintig goals van Malinwa.

Op 610 speelminuten zijn dat fantastische cijfers in de terugronde. Om de 76,25 minuten was hij belangrijk voor zijn club.

Deze lijn doortrekken

"Het draait momenteel wel goed", aldus Kaya in een reactie. "Als er zoveel goede spelers voor je staan, dan is het natuurlijk makkelijker om een assist te geven."

"We zijn wat van systeem veranderd onder Vrancken en ik amuseer me prima bij KV Mechelen nu. We willen deze lijn dan ook graag verder trekken in de tweede periode."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties