Grote naam naast Tielemans?

Redactie
Grote naam naast Tielemans?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Fabregas - Zidane - Lukaku - Higuaín - Hairemans - Maazou - Morata

Grote naam naast Tielemans?

Thierry Henry zou volgens de Franse pers denken aan Cesc Fabregas voor het middenveld van AS Monaco. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12

Transfer Eden Hazard weer stapje dichterbij? 'Waanzinnig bod van 150 miljoen euro én Isco in de deal'

Over Eden Hazard werd er de voorbije maanden al heel wat geschreven. Nu lijkt een transfer dichterbij dan ooit te komen. (Lees meer)


Spitsenwissel tussen Chelsea en AC Milan?

Chelsea heeft naar verluidt een opvallend plan voor de wintermercato. De club wil Alvaro Morata bij AC Milan stallen en in de plaats Gonzalo Higuain halen, op nadrukkelijke vraag van trainer Maurizio Sarri. De twee werkten eerder al samen bij Napoli. Dat meldt Sky Sports.


Frank De Boer in beeld bij... Atlanta United

Heel eventjes werd Frank De Boer in verband gebracht met Anderlecht, maar de Nederlandse coach heeft een andere uitdaging op het oog. Volgens ESPN is hij nadrukkelijk in beeld bij Atlanta United. De Amerikanen kroonden zich onlangs voor de allereerste keer kampioen in de MLS.


Hugo Siquet tekent zijn eerste profcontract bij Standard

Standard heeft zijn kern vlak voor de wintermercato al een beetje versterkt. Niet met een inkomende transfer, wel door een beloftevolle jeugdspeler zijn eerste profcontract aan te bieden. (Lees meer)


Jordan Lukaku speelde dit seizoen nog maar 95 minuten voor Lazio Roma, maar kan naar Genoa

Het gaat de broertjes Lukaku eind 2018 niet echt voor de wind. Romelu heeft het moeilijk bij Manchester United en jongere broer Jordan speelde nog maar erg weinig bij Lazio Roma. Al is er wel interesse voor de linksachter. (Lees meer)


Real gaat los op de transfermarkt

Het zou Real Madrid menens zijn in de strijd om Eden Hazard, Kylian Mbappé én Neymar. Om dat soort spelers aan te trekken, moeten natuurlijk ook grote en dure spelers vertrekken. Niet minder dan zeven van hen staan op de tocht en moeten in totaal 500 miljoen euro opleveren. 


'Zidane naar Manchester United'

Officieel is het bericht nog (lang) niet, maar de terugkeer van Zinedine Zidane naar de Europese top zou in de pijplijn liggen. Hij zou de opvolger worden van Mourinho bij Manchester United volgens diverse Engelse bronnen.


Ex-speler Lokeren ziet contract ontbonden worden

Slecht nieuws voor Moussa Maazou. De speler van Lens speelde dit seizoen nog geen minuut, nu werd zijn contract ook ontboden. De snelle aanvaller heeft in België een verleden bij Sporting Lokeren. 


Dordrecht heeft nieuwe coach te strikken

FC Dordrecht heeft Claudio Braga per 1 januari 2019 vastgelegd als opvolger van Gérard de Nooijer. Dat laat De Telegraaf weten. 


Opmerkelijke cijfers: Gent lepelde al meer dan 37 miljoen euro binnen aan uitgaande transfers, maar 'Franse topclub komt verdediger weghalen'

Olympique Lyon toont interesse in Dylan Bronn van KAA Gent, dat al meer dan 37 miljoen euro binnenlepelde

Lovre Kalinic is nog maar pas weg en daar staat mogelijk al de volgende speler op de toch bij de Buffalo's uit Gent. (Lees meer)


'Verboom richting uitgang bij Essevee? 1B-club lonkt'

Het is geen nieuws dat Bryan Verboom op een zijspoor zit bij Zulte Waregem. Hij komt al een tijdje niet meer voor in de plannen en zou deze winter mogelijk kunnen verkassen. Onder meer Union toont interesse. 


Lovre Kalinic (Gent) is officieel van Aston Villa

AA Gent heeft opnieuw de kassa kunnen laten rinkelen, al moet het ook opnieuw een sleutelpion laten vertrekken. (Lees meer)


Zeven spelers op vertrekken bij Charleroi

Het vertrek van Saglik, N’Ganga en Boulenger was al even duidelijk, maar ook Mandanda, Dervite, Grange en Noorafkan mogen vertrekken. Dat heeft Mazzu laten verstaan aan Sudpresse


Zulte Waregem wil publiekslieveling Geoffry Hairemans weghalen bij Antwerp

Geoffry Hairemans zal mogelijk al in januari een belangrijke knoop moeten doorhakken. De 27-jarige middenvelder wordt op handen gedragen bij Antwerp, maar komt als slachtoffer van het succes nog nauwelijks aan spelen toe en dat hebben ook de concurrerende clubs opgemerkt. (Lees meer)


STVV-uitblinker Bezus komt in het vizier van Belgische topclub
Foto: © photonews

Standard heeft een oogje op STVV-uitblinker Roman Bezus

De wintermercato is in aantocht en de transfergeruchten zwengelen met de dag aan. Vele revelaties van het Belgische voetbal zouden nu al een stap hogerop kunnen zetten, Roman Bezus van STVV bijvoorbeeld. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties