UPDATE: Ferreyra ontkent deal met Anderlecht
Sander De Graeve Johan Walckiers
Sander De Graeve en Johan Walckiers
| 124 reacties

Volgens Portugese media staat Facundo Ferreyra dicht bij een overstap naar Anderlecht, maar die ontkent

UPDATE: Ferreyra ontkent deal met Anderlecht
Foto: © photonews

Het is geen geheim dat RSC Anderlecht voorin nog versterking zoekt. De Brusselaars hebben hun oog laten vallen op een centrale aanvaller van Benfica. Het zou daarvoor ploegen uit de Italiaanse Serie A de loef afsteken.

Update: Facundo Ferreyra zou nog geen overeenkomst hebben met Anderlecht. Dat melden zowel de club als de speler zelf aan Het Laatste Nieuws. "Ik weet nergens van", aldus Ferreyra in een reactie bij de krant. "Niets is onmogelijk, maar ik denk niet dat ik in de komende uren naar België vlieg."

Origineel artikel

Onder meer Sassuolo zou gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van de spits, die bij Benfica op een zijspoor beland is. Volgens het Portugese A Bola zou Anderlecht de strijd aan het winnen zijn. Alleen het loon van de spits, zo'n twee miljoen euro per seizoen, zou een struikelblok kunnen vormen.

Benfica wil het liefst meteen af van de aanvaller, maar zou een uitleenbeurt met aankoopoptie -wat Anderlecht wel zou zien zitten- ook niet weigeren. Benieuwd of deze grote transfer wél doorgang vindt in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties