Herboren Pogba knikkert Chelsea uit de FA Cup
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Manchester United versloeg Chelsea en gaat door in de FA Cup

Herboren Pogba knikkert Chelsea uit de FA Cup
Foto: © photonews

Manchester United is nog steeds in de running voor de FA Cup. Sinds Ole Gunnar Solskjaer de ploeg heeft overgenomen heeft er een echte transformatie plaatsgevonden, vooral dan bij één van de belangrijkste spelers die er rondlopen: Paul Pogba.

Laten we het vooral over de eerste helft hebben, want daarin werd de wedstrijd beslist. En was er ook het beste voetbal te bewonderen. Vooral van Chelsea dan, dat de bal vlot van voet tot voet liet gaan en ook een paar kansjes afdwong.

Maar het was wel Manchester United - met Lukaku in de basis - dat op voorsprong kwam, tegen de gang van het spel in. Een sublieme voorzet van Pogba moest door Herrera enkel nog binnengeknikt worden. Het millimeterwerk van de Fransman was oogstrelend.

Chelsea leek op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar nog voor de pauze kregen ze het deksel nog eens op de neus. Een counter die ze op voetbalscholen best in hun studiestof opnemen. Deze keer was het Rashford met de goeie voorzet en torende Pogba boven iedereen uit om de bal in doel te buffelen.

De Londenaren probeerden in de tweede helft nog iets terug te doen, maar geraakten niet meer door de organisatie van United. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties