Origi, Van Crombrugge en Dembélé: Martinez geeft meer uitleg over hun situatie
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Tubeke
| 1 reacties

Roberto Martinez vindt dat Moussa Dembélé even tijd moet krijgen om zich aan te passen

Origi, Van Crombrugge en Dembélé: Martinez geeft meer uitleg over hun situatie
Foto: © photonews

Roberto Martinez had weinig verrassingen in petto voor zijn selectie. Moussa Dembélé was niet meer geselecteerd en Hendrik Van Crombrugge werd opgeroepen. Met Divock Origi heeft hij er nog een spits in vorm bij.

Martinez kan beroep doen op vier spitsen die weinig problemen hebben. Het is anders geweest... "Ik ben niet verrast door de vorm van Divock", aldus Martinez. "Ik ben heel tevreden. Ik was verrast dat hij vorig seizoen zo'n slecht jaar had. Dat was ontgoochelend, zeker zijn periode bij Wolfsburg. Ik ben blij dat hij dat achter zich heeft gelaten. Hij heeft zelfs geschiedenis geschreven bij Liverpool intussen met zijn twee goals in de halve finales van de Champions League."

Hendrik Van Crombrugge - doelman van Eupen - is intussen vierde keeper geworden. "Door hem was ik wel verrast, de eerste keer dat ik naar Eupen ging kijken. Hij heeft alles van een moderne doelman. Ik voel dat hij er klaar voor is." Het zal hem in ieder geval ook een stevig transferduwtje geven...

En dan was er nog het ontbreken van Moussa Dembélé: "Hij is zich nog aan het aanpassen aan de Chinese competitie. Die spelen ook nog heel de zomer en we moeten hem die tijd geven. Hij blijft voorkomen in onze plannen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties