Nieuwkomers willen zich laten zien: "Ik ben nog jong, maar kan organiseren en zo een leider worden"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Nieuwkomers Cameron Humphreys en Dimitri Oberlin willen zich laten zien: "Ik ben nog jong, maar kan organiseren en zo een leider worden"

Nieuwkomers willen zich laten zien: "Ik ben nog jong, maar kan organiseren en zo een leider worden"
Foto: © photonews

Bij Zulte Waregem werden al twee nieuwkomers voorgesteld. Zij speelden in de eerste oefenwedstrijden ook al meteen aardig wat minuten en maakten zo hun eerste indrukken bij hun nieuwe ploeg.

In de spits werd Joseph Oberlin tegen OH Leuven vaak in de tang genomen. Bij Basel werd hij vooral tegen sterkere tegenstanders in de Champions League op snelheid gebruikt, daar kon hij nu nog niet al te veel gebruik van maken.

Achterin maakte Cameron Humphreys wel een degelijke tot goede indruk. Zijn plaatsing is goed, op kracht en souplesse haalt hij ook in de lucht heel wat weg. De verdediger die overkwam van Manchester City is amper twintig en heeft dus nog groeimarge.

Of ik een leider kan zijn?

"Ik ben snel, ik heb kracht en ik heb graag de bal", aldus Humphreys zelf over zijn sterktes. "Ik heb veel bijgeleerd bij Manchester City, waar ik ook vaak trainde bij de A-ploeg. Ik maakte enkele jaren geleden al mijn debuut, nu wil ik meer speelminuten maken."

"Of ik een leider kan zijn? Ik ben nog jong, maar de organisatie is ook een van mijn sterkste punten. Op voetbalgebied denk ik dat ik wel ouder ben dan 20 jaar, ik was verplicht om snel op te groeien en wil ook bij Essevee mijn steentje bijdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties