Konstantinos Lamprou verlaat Ajax en trekt naar Arnhem

Redactie
Konstantinos Lamprou verlaat Ajax en trekt naar Arnhem
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Engels - Malinovskiy - Malinovskiy - Santini - Kara Mbodji - Cools - Samatta - Haller

Konstantinos Lamprou verlaat Ajax en trekt naar Arnhem

De 27-jarige Griekse Doelman Konstantinos (Kostas) Lamprou verlaat Ajax. Hij tekende een contract voor één seizoen bij Vitesse. Vitesse neemt de ervaren doelman transfervrij over van Ajax, waar hij de doublure was van Onana. Eerder kwam Lamprou al uit voor Willem II, Feyenoord en Excelsior.

Transfernieuws en Transfergeruchten 16/07

Björn Engels heeft zijn gedroomde transfer beet

Björn Engels droomde er al enkele jaren van, nu lijkt het er dan toch eindelijk van te gaan komen. Het is een kwestie van details. (Lees meer)


STVV huurt Allan Sousa voor één seizoen

STVV heeft zijn nieuwe spits beet. De 22-jarige Braziliaan komt de troepen van Marc Brys versterken. Hij wordt door het Deense Vejle BK voor 1 seizoen uitgeleend aan de Kanaries. (Lees meer)


Abdou Diallo ruilt Borussia Dortmund voor PSG

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Abdou Diallo. De 23-jarige centrale verdediger komt voor 31 miljoen euro over van Borussia Dortmund. (Lees meer)


OFFICIEEL: Malinovskyi is van Atalanta
Foto: © photonews

Ruslan Malinovskyi ruilt Racing Genk voor Atalanta

Het was al even duidelijk dat Ruslan Malinovskyi Racing Genk zou verlaten. Dinsdag maakte Atalanta de komst van de middenvelder officieel bekend. (Lees meer)


Sidney Sam tekende een contract bij Anderlecht

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Sidney Sam is dan toch eigendom van Anderlecht Volgens onze informatie zijn de handtekeningen gezet. (Lees meer)


Christoffer Remmer ruilt Molde FK voor Westerlo

Westerlo heeft zich dinsdag versterkt met Christoffer Remmer. De Deen komt over van het Noorse Molde FK. (Lees meer)


Haller reist naar West Ham United af voor zijn medische tests

West Ham United wil in deze zomermercato zijn selectie stevig versterken. De creatieve middenvelder Pablo Fornals maakte al de overstap en nu gaat het zich versterken met een Franse targetspits. (Lees meer)


Jens Cools gaat Eupen versterken

Na het vertrek van heel wat sterkhouders is Eupen nog op zoek naar versterking. Daarbij is het uitgekomen bij een oude bekende uit de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Anderlecht wil Kara gratis laten vertrekken naar Qatar

Kara Mbodj moet Anderlecht tijdens de zomermercato verlaten. De centrale verdediger is momenteel in Qatar om er een transfer te maken. (Lees meer)


Volgende vertrekker bij Genk? Topclub is in het land om te onderhandelen over transfer
Foto: © photonews

De Turkse topclub Galatasaray is in Genk om te onderhandelen over Ally Samatta

Genk verwelkomde gisteren Ally Samatta terug bij de club nadat hij extra vakantie kreeg omdat hij actief was op de Afrika Cup. Maar hoe lang de spits nog in de Luminus Arena gaat rondlopen, is een vraag. Want er wordt vandaag al druk onderhandeld over zijn toekomst. (Lees meer)


Nu zou het Parma zijn dat Danjuma wil weghalen bij Club Brugge

Het belooft deze zomer voor de verandering nog eens een bewogen mercato te worden bij Club Brugge. Er is nog interesse voor enkele sterkhouders en er zijn ook een paar jongens die nog weg willen. Voor Danjuma worden het nog interessante weken. (Lees meer)


BREAKING: KRC Genk ziet sterkhouder Ruslan Malinovskyi dinsdag verkassen, maar vangt opnieuw heel wat miljoenen

Bij KRC Genk was het al een heel erg drukke transferzomer. En er is nu opnieuw een bijzondere deal gesloten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties