Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07: Tielemans - Praet - Vrancken - Vanzeir - Onuachu - Bruno - Thoelen - Lukebakio

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07: Tielemans - Praet - Vrancken - Vanzeir - Onuachu - Bruno - Thoelen - Lukebakio
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 11/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Praet - Vrancken - Vanzeir - Onuachu - Bruno - Thoelen - Lukebakio

Dodi Lukebakio verruilt Watford FC voor Hertha BSC

Dodi Lukebakio staat op het punt om een héél mooie transfer te versieren. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht heeft een overeenkomst voor vijf seizoenen met Hertha BSC. De Duitsers vegen alle huisrecords van de tabellen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Mechelen haalt broodnodige versterking binnen én die toont zich meteen razend ambitieus
Foto: © photonews

Yannick Thoelen verlaat KAA Gent voor KV Mechelen

Yannick Thoelen is de nieuwe doelman van KV Mechelen. De 29-jarige goalie tekende een contract voor drie seizoenen Achter De Kazerne. "Dit voelt als thuiskomen", is hij in de wolken met zijn transfer. (Lees meer)


Prince Vinny Ibara trekt naar Beerschot

Beerschot heeft donderdag een nieuwe transfer gerealiseerd. Het haalde een Congolese spits van 1m92 naar het Kiel. (Lees meer)


Olivier Deschacht heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Zulte Waregem

Olivier Deschacht voetbalt volgend jaar voor Zulte Waregem. De 38-jarige verdediger komt transfervrij over van Lokeren en tekende een contract voor één seizoen. (Lees meer)


Antonio Milic weigerde een aanbod van het Turkse Rizespor

Anderlecht moet deze zomer nog heel wat overbodige spelers zien kwijt te geraken. Om de loonlast te verlagen én om fondsen te werven om nog één of twee extra spelers te gaan halen. (Lees meer)


Florian Tardieu ruilt Zulte Waregem voor Troyes

Het zijn drukke dagen bij Zulte Waregem. Naast alle inkomende transferbedrijvigheid, vertrekt er nu ook iemand. (Lees meer)


Gianni Bruno (ex-Cercle Brugge) trekt transfervrij naar Zulte Waregem

Zulte Waregem heeft nog een extra, Belgische aanvaller weten te strikken. Hij was transfervrij en dus geen (groot) risico. (Lees meer)


Vrouwenploeg Anderlecht haalt Roemeens international in huis

RSC Anderlecht wil zich de komende weken laten zien in de Champions League-voorrondes en heeft daartoe ook een nieuwkomer binnengehaald. (Lees meer)


Real Betis denkt aan Arkadiusz Milik (Napoli)

Real Betis eindigde vorig jaar op een anonieme tiende plaats in de Spaanse hoogste klasse. Aan hun transferbeleid te zien, mikken ze volgend jaar hoger. (Lees meer)


Leicester City wil Youri Tielemans en Dennis Praet herenigen

Leicester City slaagde er deze zomer toch in om Youri Tielemans definitief binnen te halen. Nu zouden de Foxes opnieuw aan een Belg met een verleden bij Anderlecht denken. (Lees meer)


Youssoufou Niakaté verlaat Union voor een avontuur in Saoedi-Arabië

Union kende een uitstekend seizoen. De Brusselse club haalde de halve finales van de beker en kon zelfs eventjes denken aan promotie. Het zal nu ook enkele sterkhouders moeten laten gaan. (Lees meer)


Ook Racing Genk zou Percy Tau willen binnenhalen

Dat Belgische clubs in elkaars vaarwater komen in de zoektocht naar versterkingen is niet nieuw. Ook deze zomer is het weer van dat. (Lees meer)


KV Mechelen-coach Wouter Vrancken begrijpt niet wat Michael Verrips bezielt

Bij KV Mechelen vielen ze haast van hun stoel toen bleek dat doelman Michael Verrips zijn kastje op de club had leeggemaakt. Ook coach Wouter Vrancken had last van evenwichtsstoornissen. (Lees meer)


Dante Vanzeir is al even op weg naar KV Mechelen

Dante Vanzeir lijkt al een week op weg naar KV Mechelen. De deal is echter nog steeds niet rond. (Lees meer)


Yannick Thoelen moet Michael Verrips doen vergeten bij KV Mechelen

Donderslag bij heldere hemel gisteren in Mechelen. Doelman Michael Verrips verscheen onaangekondigd niet voor de training en bleek zelfs zijn kastje al te hebben leeggemaakt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties