Chipciu mag weg voor spotprijsje

Redactie
Chipciu mag weg voor spotprijsje
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Van der Bruggen - Chipciu - Berahino - Ricca - Danjuma - Vervoort - Drăguş

Chipciu mag weg voor spotprijsje

Bij RSC Anderlecht willen ze nog heel wat spelers uit hun kern verwijderen. Voor Chipciu - aangekocht voor drie miljoen euro - zou een miljoen euro volstaan, weet men in de Roemeense pers.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07

Denis Dragus (Viitorul) is op weg naar Standard

De transferhonger van Standard lijkt nog niet gestild. De Rouches staan dicht bij een akkoord met Denis Dragus. (Lees meer)


Kolbeinn Thordason maakt de overstap naar Lommel

Dit weekend begint de competitie in 1B. Dat betekent niet dat de clubs niet blijven speuren naar buitenkansjes. (Lees meer)


Jonathan Vervoort ruilt Dender voor Roeselare

Roeselare stelde woensdag Arnar Grétarsson voor als nieuwe coach. Niet veel later pakten ze ook uit met een inkomende transfer. (Lees meer)


Hannes Van der Bruggen staat in de belangstelling van Huddersfield

KV Kortrijk is zo goed als klaar met zijn huiswerk, als er geen onverwachte zaken meer gebeuren. Al bestaat die mogelijkheid nog altijd, want uit Engeland is er belangstelling voor kapitein Hannes Van der Bruggen. (Lees meer)


Club Brugge ziet smaakmaker snel vertrekken: 'Bournemouth wil 15 miljoen euro betalen'

Arnaut Danjuma gaat Club Brugge waarschijnlijk verlaten voor Bournemouth

Club Brugge verloor deze zomer Wesley, Nakamba en Denswil voor heel wat geld, maar daar zal nog een sterkhouder bijkomen. Volgens Sky Sports is de transfer bijna rond. (Lees meer)


Fiorentina wil Radja Nainggolan graag huren van Inter

Radja Nainggolan mag deze zomer vertrekken bij Inter. De nieuwe coach Antonio Conte lijkt ook niet echt fan te zijn van de middenvelder. (Lees meer)


Saïdo Berahino traint weer mee bij Zulte Waregem

Nadat hij ging testen bij het Franse Nîmes staat Saïdo Berahino terug op training bij Zulte Waregem. Daar hopen ze de aanvaller nog steeds binnen te halen. (Lees meer)


Club Brugge lijkt Fede Ricca beet te hebben

Eduard Sobol maakte in de oefenwedstrijden nog niet te veel indruk en Club Brugge wou op de linksachter extra concurrentie. Normaal gezien heeft het die ook beet, want Malaga-verdediger Fede Ricca heeft zijn medische tests al achter de rug. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties