Ex-speler jubelt over de komst van Anderlecht naar Het Kiel: "Dromen mag! Kijk naar wat KV Mechelen vorig jaar presteerde"

Ex-speler jubelt over de komst van Anderlecht naar Het Kiel: "Dromen mag! Kijk naar wat KV Mechelen vorig jaar presteerde"
Foto: © photonews

De Beerschot-fans zijn bijzonder enthousiast voor de komst van Anderlecht in de Beker. Er zijn er die het - op dit moment - een haalbare kaart vinden. Ook Jorn Vancamp is blij met de komst van zijn ex-ploeg.

Vancamp kende zijn jeugdopleiding bij paars-wit, maar het is bij Beerschot dat hij helemaal aan het doorbreken is. "Voor de club is dat een fantastische affiche, ongetwijfeld de mooiste tegenstander die we konden loten”, aldus de jonge aanvaller in GvA.

“Het Olympisch Stadion zal hopelijk nog eens vollopen voor zo’n topwedstrijd en ik vermoed dat de match ook live te zien zal zijn op de nationale televisie. Daar doen we het voor, hé. In de Proximus League is de aandacht soms wat minder, maar voor zo’n bekeraffiche zal iedereen in de club wel staan springen."

De titel is het enige doel van de Ratten dit seizoen, maar een prestigezege zullen ze niet laten liggen. "De technische staf en de spelers zullen deze wedstrijd heel ambitieus benaderen. Kijk maar naar wat KV Mechelen vorig jaar als tweedeklasser heeft gepresteerd in de Beker van België. Dromen mag!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties