David en Owusu blikken vooruit op lastige week: "Niet ons eerste examen" en "Wat goed is voor mij ..."

David en Owusu blikken vooruit op lastige week: "Niet ons eerste examen" en "Wat goed is voor mij ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In eigen huist gaat het nog steeds prima met KAA Gent. Deze week staan met Oleksandria en Club Brugge wel twee grote examens op het programa. "Maar dit is niet onze eerste test", geven ze bij de Buffalo's aan. En ze rekenen opnieuw op de goals van Jonathan David, die er rustig onder blijft.

"Onze eerste helft tegen Kortrijk was wat minder. Ik weet niet waaraan het lag, misschien de opeenvolging van wedstrijden die voor een gebrek aan frisheid zorgden. Er komen nu opnieuw enkele hele belangrijke wedstrijden aan tegen Oleksandria en Club brugge", besefte Elisha Owusu

"We moeten verderbouwen op onze tweede helft van tegen Kortrijk. Toen stond het echte Gent op. Of nu onze eerste echte examens er nu aankomen? Goh, Saint-Étienne was ook een grote ploeg en dat was ook al een echte test - eentje die we al doorstonden."

Examen

"Dat zij in crisis zijn? Ik vond ze héél erg sterk op het veld, het was een belangrijke match en we willen een resultaat halen in de Europa League. Nu leggen we onze focus daarop. Het is een ploeg die fysiek zeer sterk is."

Mogelijk moet Gent ook tegen Oleksandria en Club Brugge opnieuw rekenen op Jonathan David, die ondertussen maar blijft doelpunten maken. "Maar ik leg mezelf geen druk op. Wat goed is voor de club, is goed voor mij. Ik blijf kalm."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties