Wesley Moraes heeft geen spijt dat hij niet in de Champions League kan spelen met Club Brugge: "Ik heb mijn droom waargemaakt"

Nils Wens
| 0 reacties
Wesley Moraes heeft geen spijt dat hij niet in de Champions League kan spelen met Club Brugge: "Ik heb mijn droom waargemaakt"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Moraes werd voor 25 miljoen euro verkocht aan Aston Villa. Gisteren maakte hij twee doelpunten en dus begint hij naam te maken in de Premier League.

In Engeland doet Wesley het zeer goed met vier doelpunten in acht Premier League wedstrijden. Gisteren scoorde hij zelfs twee doelpunten in één wedstrijd.

De spits blijft de prestaties van Club Brugge op de voet volgen. Ze doen het goed in de Champions League, een competitie waar de Braziliaan dit seizoen geen tijd voor heeft, maar hij heeft er geen spijt van: "Natuurlijk mis ik deze wedstrijden van de Champions League, maar ik heb mijn droom waargemaakt door speler te worden in de Premier League. En wie weet, misschien kan ik met Aston Villa in de Champions League spelen," vertelde de Braziliaan aan Play Sports.

Wesley heeft nog steeds contact met enkele spelers van Club Brugge: "Ja, ik heb voor de wedstrijd in Madrid berichten gestuurd naar Siebe (Schrijvers, ndr.) en Krépin (Diatta, ndr.) om hen te vertellen dat ze ervan moesten genieten. Ze hebben het goed gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties