Bölöni maakt de balans van de Great Old op na competitiestart: "Dat wil ik vermijden. Dan gaan we niet meer vooruit"
Redactie
| 2 reacties

Laszlo Bölöni is tevreden met competitiestart van Antwerp FC

Bölöni maakt de balans van de Great Old op na competitiestart: "Dat wil ik vermijden. Dan gaan we niet meer vooruit"
Foto: © photonews

Antwerp FC is ook dit seizoen op weg om play-off 1 op cruise controle te halen. Dat is echter iets wat Laszlo Bölöni niet wil horen. Hoe kijkt de coach naar het eerste deel van het seizoen?

Antwerp FC prijkt momenteel op een gedeelde derde plaats. Meer zelfs: indien de uitgestelde wedstrijd (van het weekend na hun Europese uitschakeling, nvdr.) wordt gewonnen, staat de Great Old zelfs op het zilveren schavot.

“Mijn ordeel over onze competitiestart is positief”, vertelt Laszlo Bölöni in Het Laatste Nieuws. “In Europa presteerden we zeker niet onaardig, maar mentaal waren we niet klaar. Ik ga niet in detail treden, maar iedereen weet waarover het gaat.”

De coach van het stamnummer één wil dus niet spreken over een mislukking. “Je mag niet vergeten dat deze club al jaren geen Europees voetbal meer speelde, dat we in volle mercato zaten én dat we niet in ons eigen stadion speelden.”

We verdienen momenteel een 6,5 op 10

Laszlo Bölöni

“In de competitie tellen we na negen wedstrijden nog maar twee nederlagen”, verlegt Bölöni de focus naar de Jupiler Pro League. “Daar kan ik mee leven. We verdienen een 6,5 op 10. Waarom geen 7? Dan zouden we in een comfortabele positie zitten en dat wil ik vermijden. Dan gaan we misschien niet meer vooruit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties