🎥 De topfavorieten zijn aangekomen! Dit hebben Vanaken en Mbokani nog te vertellen

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Puurs
| 5 reacties
🎥 De topfavorieten zijn aangekomen! Dit hebben Vanaken en Mbokani nog te vertellen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische voetbalwereld bevindt zich vanavond in Puurs voor het Gala van de Gouden Schoen. Ook Voetbalkrant.com is van de partij. Wij polsten alvast enkele prominenten naar hun mening. Wordt het Hans Vanaken? Of toch Dieumerci Mbokani? De hoofdrolspelers zijn inmiddels aangekomen.

Hans Vanaken is dé topfavoriet om voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen mee naar huis te nemen. "Vorig seizoen was er meer zekerheid, maar nu zal de uitdager er korter bij zitten."

"Mbokani is een ongelooflijk goede spits", gaat Vanaken verder. "Antwerp zou het zonder hem enorm moeilijk hebben. Hij zou vanavond ook een verdiende winnaar zijn."

Dieumerci Mbokani hoopt alleszins om vanavond te mogen vieren. "Het zou heel speciaal zijn om te winnen als een speciaal van Antwerp. Het is heel lang geleden, hé."

Philippe Clement kiest logischerwijs voor Hans Vanaken. "Hij heeft na de Gouden Schoen van vorig jaar zelfs een hoger niveau gehaald. Hij presteert iedere drie dagen."

"Het went nooit om topfavoriet te zijn voor de Gouden Schoen", klinkt het bij voorzitter Bart Verhaeghe. "Winnen went nooit, hé. Het zou voor Hans alleszins de kers op de taart zijn."

Faris Haroun hoopt dan weer dat ploegmaat Dieumerci Mbokani met de oppergaai aan de haal gaat. "Hij heeft de voorbije maanden ongelooflijk gepresteerd. Ook voor Antwerp FC zou het ongelooflijk veel betekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties