Ploegmaats ook zwaar onder de indruk van Vranckx: "Hij gaat hier niet lang meer blijven"
Redactie
| 91 reacties

Ploegmaats voorspellen Aster Vranckx een grote carrière

Ploegmaats ook zwaar onder de indruk van Vranckx: "Hij gaat hier niet lang meer blijven"
Foto: © photonews

Roberto Martinez zal zaterdagavond hopelijk ook voor de tv gezeten hebben voor KV Mechelen-Anderlecht. 't Is nog niet voor direct, maar hij zal ook wel het potentieel van Aster Vranckx gezien hebben. Zijn ploegmaats zijn overtuigd: "Hij weet wat hij moet doen om de top te bereiken."

Vranckx ging over alle lippen zaterdagavond. De 17-jarige speelde een indrukwekkende match tegen Anderlecht. "Het is een toptalent en hij heeft alle kwaliteiten van een moderne middenvelder. Maar hij blijft ook nuchter en laat zich het hoofd niet gek maken", knikte Joachim Van Damme.

Ook verdediger Thibaut Peyre ziet hem wekelijks sterker worden. "Hij heeft al die blingbling niet nodig. Hij denkt niet dat hij er al is. Zo zeldzaam in het voetbal. Hij weet wat hij moet doen om de top te bereiken."

Na de match trok Vranckx zijn truitje uit en showde een lichaam dat opmerkelijk is voor een 17-jarige. "Zijn fysieke kracht is uitzonderlijk voor iemand van zijn leeftijd", aldus Rob Schoofs. "Als hij zich zo blijft ontwikkelen, gaat hij hier niet lang meer blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties