Transfernieuws en Transfergeruchten 25/05: Simon - Dessers - Hagi - Benchaib - Eboue - Blom

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/05: Simon - Dessers - Hagi - Benchaib - Eboue - Blom
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

OFFICIEEL: Red Flame verlaat Gent voor buitenlands avontuur

In het vrouwenvoetbal regent het dezer weken transfers. En daarbij zijn er ook al veel speelsters van de KAA Gent Ladies met een nieuwe club. (Lees meer)


'Moses Simon, ex-KAA Gent, tekent vierjarig contract bij FC Nantes in de Ligue 1'

Moses Simon gaat volgend seizoen bij een 'nieuwe' club aan de slag. De aalvlugge aanvaller ziet zijn aankoopoptie bij FC Nantes gelicht worden. (Lees meer)


UPDATE - officieel: Charleroi shopt transfervrij bij Lokeren
Foto: © photonews

Amine Benchaib moet de eerste aanwinst van Sporting Charleroi worden

Sporting Charleroi heeft er een schitterend seizoen op zitten. De Carolo's zitten niet stil en maken al werk van volgend seizoen. De eerste aanwinst zou heel snel aangekondigd kunnen worden. (Lees meer)


Racing Genk plukt Eboué Kouassi definitief weg bij Celtic Glasgow

Eboué Kouassi heeft niet veel wedstrijden moeten spelen om Racing Genk te overtuigen. Het nummer 7 van de Jupiler Pro League gaat hem overnemen van Celtic Glasgow. (Lees meer)


Genk en Glasgow Rangers praten over de transfersom van Ianis Hagi

Racing Genk lijkt miljoenenaankoop Ianis Hagi na een jaar alweer te zullen verkopen. De Limburgers praten met Glasgow Rangers, de club waaraan de Roemeen wordt uitgeleend, over een definitieve transfer. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 24/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties