Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08: Vertonghen - Vertonghen - Ramos - Ramsey - François - Castagne - Gerkens - Fati

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08: Vertonghen - Vertonghen - Ramos - Ramsey - François - Castagne - Gerkens - Fati
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Vertonghen - Ramos - Ramsey - François - Castagne - Gerkens - Fati

Aaron Ramsey had ploeggenoot kunnen worden van Leander Dendoncker, maar Wolverhampton wil Raul Jimenez niet zomaar laten gaan

Aaron Ramsey mag vertrekken bij Juventus en een terugkeer naar de Premier League lonkt. (Lees meer)


Dani Parejo gaat voor Villareal voetballen

De problemen stapelen zich op bij Valencia. Door het coronavirus en het feit dat de Spaanse club geen Europees voetbal speelt volgend seizoen, moeten ze enkele spelers verkopen. Daar is ook Dani Parejo bij. De clublegende trekt naar Villareal. (Lees meer)


OFFICIEEL: Antwerp haalt versterking bij Anderlecht

OFFICIEEL: Antwerp haalt versterking bij Anderlecht

Het is nu helemaal in kannen en kruiken: Pieter Gerkens ruilt RSC Anderlecht in voor Antwerp, waar hij een meerjarig contract tekent. (Lees meer)


Braziliaans wonderkind Talles Magno kan op de interesse rekenen van zowat de hele Europese top

Talles Magno, het nieuwste Braziliaanse wonderkind kan op heel wat interesse rekenen. Juventus, AC Milaan, AS Roma, Lazio, PSG, Barcelona, Sevilla, Bayer Leverkusen en Benfica willen de aanvaller van Vasco da Gama graag inlijven. Op de 18-jarige plakt een vraagprijs van 30 miljoen euro.


Manchester United denkt aan Ansu Fati na mislopen Jadon Sancho

Nu Jadon Sancho bij Borussia Dortmun blijft, zou Manchester United hun focus verlegd hebben naar Ansu Fati. Barcelona wil echter niet weten van een transfer en wil de jonge aanvaller zelfs een nieuw verbeterd contract voorschotelen.


Union trekt ervaren kracht aan met Guillaume Francois

Guillaume Francois heeft een nieuwe club gevonden in Union. De flankspelers trainde er al enkele weken mee en heeft er nu ook een contract getekend. (Lees meer)


Tottenham denkt naast Timothy Castagne ook aan twee andere backs

Niet alleen Timothy Castagne staat in de belangstelling van Tottenham. Ook Max Aarons van Norwich en Mehmet Celik van Lille kunnen op de interesse van Tottenham rekenen. De Engelse club zag Kye Walker-Peters vertrekken naar Southampton en ook Serge Aurier is op weg richting uitgang.


Arsenal wil speler richting Lissabon sturen om transferprijs Joelson Fernandes te verlagen

Arsenal wil het Portugese wonderkind, Joelson Fernandes, graag naar Londen halen. Sporting Lissabon blijft echter vasthouden aan de vraagprijs van 40 miljoen euro. Om die prijs toch wat te doen dalen, wil Arsenal een speler in ruil aanbieden. 


'Vertonghen hakt deze week knoop door, Benfica grootste kanshebber'

Jan Vertonghen gaf zelf al aan niet te lang meer te wachten met de bekendmaking van zijn nieuwe club en Portugese media maken melding van een overstap naar Benfica. (Lees meer)


Standard gaat met 'nieuwe Mbokani' aan de haal
Foto: © photonews

Standard dichtbij akkoord met Jackson Muleka

Standard zou dichtbij hun eerste grote transfer van deze zomer staan. (Lees meer)


Real Madrid wil Sergio Ramos contract van twee jaar aanbieden

Real Madrid geeft spelers die in de herfst van hun carrière zitten normaal gezien geen contracten meer voor meer dan een jaar, maar in het geval van Sergio Ramos zou de club een uitzondering willen maken.

De verdediger toonde na de lockdown nog steeds over heel wat kwaliteit te beschikken en Real Madrid wil de Spaanse verdediger graag zijn carrière zien afsluiten bij de club. Sergio Ramos mag zich aan een nieuw contract verwachten van twee jaar.


Arsenal wil 40 miljoen voor Guendouzi, Fransman kan op interesse rekenen van Barcelona en PSG

Nadat Guendouzi zich enkele keren wist te misdragen op het veld, zou Mikel Arteta besloten hebben de middenvelder te willen verkopen. Arsenal hangt een prijskaartje van 40 miljoen rond de talentvolle middenvelder's nek. Barcelona, PSG, Juventus en Real Madrid toonen interesse volgens The Sun.


Manchester City denkt aan Alex Sandro

Pep Guardiola wil graag een nieuwe linksachter gaan halen. Eerder werd Alaba al genoemd, maar nu is ook Alex Sandro in beeld. Benjamin Mendy, ooit de duurste verdediger ter wereld, voldoet niet voor Guardiola.


Villarreal gaat met Francis Coquelin aan de haal

Francis Coquelin zet zijn carrière voort bij Villarreal. De Franse middenvelder komt voor zo'n 10 miljoen over van Valencia, waar een heuse leegloop dreigt. Coquelin tekende een contract voor vier seizoenen.


OFFICIEEL: Eupen haalt Mamadou Koné terug

Bij Eupen zullen ze in hun nopjes zijn, want Mamadou Koné keert terug naar de club. De 28-jarige Ivoriaan kwam in het verleden al eens uit voor Eupen en bewees toen gemakkelijk de weg naar het doel te vinden. (Lees meer)


Tottenham geeft nummer 5 meteen aan Pierre-Emile Hojbjerg, Jan Vertonghen reageert

Jan Vertonghen is nog maar net weg of zijn rugnummer is alweer bezet bij Tottenham. De Londense club rondde de transfer van Pierre-Emile Hojbjerg af en geeft de Deense middenvelder het oude rugnummer van Vertonghen. (Lees meer)


Ex-Gentspeler Sorloth kan op interesse rekenen van RB Leipzig

Nadat hij topschutter werd in de Turkse competitie, is the sky the limit geworden voor de Noorse spits Alexander Sorloth. Zo zou er concrete interesse zijn van een absolute topclub. (Lees meer)


Quincy Promes staat in de belangstelling van Arsenal

Het was een verrassende transfer vorige zomer, Quincy Promes die van Sevilla naar Ajax ging. Maar na amper één jaar kan de Nederlandse flankspeler al op interesse rekenen van Europese topclubs. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties