Jadon Sancho dan toch nog weg bij Dortmund?

Redactie
Jadon Sancho dan toch nog weg bij Dortmund?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Odjidja - Nainggolan - Batshuayi - Chadli - Doku - Wijnaldum - Ferrera

Jadon Sancho dan toch nog weg bij Dortmund?

Jadon Sancho mag normaliter niet vertrekken bij Borussia Dortmund, maar de BBC meldt dat er mogelijk toch nog een doorbraak richting Manchester United kan zijn. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/09

Stephane Omeonga gaat bij Pescara aan de slag in de Serie B

Stephane Omeonga verlaat Genoa. De 24-jarige Belg gaat in de Serie B bij Pescara aan de slag. Vorig seizoen was Omeonga nog even aan de slag in de Belgische competitie bij Cercle Brugge. (Lees meer)


Yannick Ferrera heeft zijn contract verlengd bij Al-Fateh

Yannick Ferrera, die aankwam toen Al-Fateh op de laatste plaats stond in de competitie, verzekerde de redding van zijn club en tekende daarna een nieuw contract voor twee seizoenen. (Lees meer)


Joseph Paintsil en Jonathan Bolingi vertrekken allebei uit de Belgische competitie

Joseph Paintsil en Jonathan Bolingi hebben de Belgische competitie verlaten. Ze verlaten Racing Genk en Antwerp en trekken naar Ankaragücü, een club uit de Turkse eerste klasse. Ook Luka Adzic werd eerder op de avond al uitgeleend door Anderlecht aan de Turkse club. (Lees meer)


Chelsea leent Michy Bathuayi uit aan Crystal Palace

Het transferdossier van Michy Batshuayi is tijdens de interlandbreak in een stroomversnelling geraakt. Enkele dagen na zijn twee goals bij de Rode Duivels heeft hij ook een nieuw contract op zak. (Lees meer)


Marco Ilic is de nieuwe doelman van KV Kortrijk

KV Kortrijk was al een tijdje op zoek naar een nieuwe doelman en die heeft het nu ook gevonden. De 22-jarige Ilic komt de rangen versterken. (Lees meer)


Versterking gespot aan de Luminus Arena: '21-jarig talent dat scoort en laat scoren komt Genks middenveld versterken'
Foto: © photonews

Bastien Toma is bijna van KRC Genk

De fans van Genk mogen zich weldra aan een officiële transferaankondiging van hun favoriete club verwachten. Bastien Toma staat op het punt om zijn contract te tekenen. (Lees meer)


Enthousiaste hond onderbreekt persconferentie van speelster Manchester City

In het vrouwenvoetbal regent het dezer dagen ook toptransfers. En dat kan al eens gekke beelden opleveren. (Lees meer)


Marseille mengt zich in de strijd om Emmanuel Dennis

Emmanuel Dennis is samen met Krépin Diatta de grootste kanshebber om de volgende jackpot voor Club Brugge op te leveren. Interesse genoeg voor de Nigeriaanse aanvaller, nu ook vanuit Frankrijk. (Lees meer)


Odoi krijgt grote naam achter zich bij Fulham

Alphonse Aréola keept dit seizoen bij Fulham. De Engelse promovendus heeft hem voor een seizoen gehuurd van PSG, dat hem vorig jaar bij Real Madrid stalde. Fulham is de club van Belgische verdediger Denis Odoi.


Rode Duivel Nacer Chadli verlaat AS Monaco voor Basaksehir

Na twee seizoenen is het liedje van Nacer Chadli bij AS Monaco uitgezongen. De Rode Duivel trekt naar het Turske Basaksehir. (Lees meer)


Club Brugge speelt hoog spel met Wesley Hoedt, met 'dank' aan Anderlecht, Gent en Antwerp
Foto: © photonews

Club Brugge speelt hoog spel met Wesley Hoedt, met 'dank' aan Anderlecht, Gent en Antwerp

Anderlecht, Antwerp, AA Gent en Club Brugge. Er zijn meer geïnteresseerde dan niet-geïnteresseerde Belgische topclubs als het gaat over de Nederlandse verdediger. Maar hoe loopt het af? (Lees meer)


Quid Wijnaldum?

Georginio Wijnaldum werd al gelinkt aan Barcelona, maar zou nu mogelijk toch bij Liverpool blijven volgens diverse Engelse media. 


OFFICIEEL: Beloftevolle middenvelder heeft transfer beet na 44 wedstrijden in Jupiler Pro League

Na twee seizoenen in België is het verhaal geschreven voor een beloftevolle middenvelder, die met grote adelbrieven kwam en zich toch nooit kon doorzetten. (Lees meer)


Geruchten over Vadis mogen vuilbak binnen

Er waren de voorbije weken wat geruchten rond Vadis Odjidja en een eventuele overstap naar Anderlecht, maar die geruchten mogen logischerwijze de vuilbak in. 


'Anderlecht opperde tiental opties naast Hoedt, dacht aan ervaren Rode Duivel en drukt door in Bündesliga'

Bij RSC Anderlecht hebben ze verdedigende versterking nodig door het stoppen van Vincent Kompany en de blessure van Elias Cobbaut. Wesley Hoedt is een optie, maar blijkbaar niet de enige speler waar aan gedacht wordt. (Lees meer)


'Italiaanse, Turkse en Saoedische interesse: toekomst van Radja Nainggolan lijkt vast te liggen'

De toekomst van Radja Nainggolan lijkt stilaan bekend te zijn. Al is het niet helemaal zeker of iedereen daar even blij mee is. (Lees meer)


Transfer van 1 miljoen: Waasland-Beveren ziet erg belangrijke pion vertrekken naar andere club in 1A
Foto: © photonews

'Waasland-Beveren ziet Maximiliano Caufriez vertrekken naar STVV'

Het lag al even in de pijplijn, maar op donderdag 10 september zal het er ook officieel helemaal uitkomen. En dus heeft Waasland-Beveren opnieuw een extra klap te verwerken. (Lees meer)


'Absolute Europese topclub komt aankloppen voor Anderlecht-youngster Jérémy Doku'

Zijn doelpunt voor de Rode Duivels heeft duidelijk de nodige indruk gemaakt bij de Europese topclubs, want er is opnieuw interesse in de winger. (Lees meer)


'Vertonghen kon naar deze Belgische club'

Jan Vertonghen koos uiteindelijk voor Benfica, maar dat had even goed gewoon ook Club Brugge kunnen zijn. Blauw-zwart polste naar de Rode Duivel, die er niet op in ging.



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties