Haakt Man United af voor Sancho?

Redactie
Haakt Man United af voor Sancho?
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mbappe Lottin - Marcelo - Deulofeu Lázaro - Sancho - Bolingoli Mbombo - Vázquez Iglesias - Wagué - Choupo-Moting

Haakt Man United af voor Sancho?

Manchester United heeft Jadon Sancho hoog op het verlanglijstje staan. Borussia Dortmund is echter niet van plan om hem zomaar te laten gaan. De club wil volgens Britse media niet wijken van de vraagprijs van 120 miljoen euro en daarom zou United afhaken.

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/09

Watford bevestigt interesse van Napoli in Gerard Deulofeu

Dries Mertens zag deze zomer met Victor Osimhen al een nieuwe aanvalspartner komen, maar Napoli is nog niet uitgeshopt. (Lees meer)


PSG onderhandelt met Eric Choupo-Moting over terugkeer

Met het winnende doelpunt in de slotseconden van de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta maakte Eric Choupo-Moting zich onsterfelijk bij de fans van PSG. (Lees meer)


José Mourinho krijgt zijn zin en ziet spits komen

José Mourinho gaf na de wedstrijd tegen Everton aan dat hij een nieuwe spits wil en die zou er nu aankomen in de vorm van Paulinho. De Portugese spits zou op weg zijn van Braga.


Moussa Wague staat in de belangstelling van enkele Belgische clubs

Volgens Mundo Deportivo hebben verschillende Belgische clubs interesse in Moussa Wague van Barcelona. (Lees meer)


Aston Villa bereikt akkoord met Lyon over Bertrand Traoré

Bertrand Traoré staat voor een terugkeer naar de Premier League. De aanvaller van Lyon gaat de medische testen afleggen bij Aston Villa, dat 20 miljoen euro betaalt.


Coach Leander Dendoncker doet er dria jaar bij

Nuno Espirito Santo heeft zijn contract bij Wolverhampton met drie jaar verlengd. De Portugees haalde afgelopen seizoen de kwartfinales van de Europa League met de Engelse middenmotor.


Nicolas Otamendi gaat Manchester City verlaten

De Argentijnse verdediger zag met Nathan Aké al een concurrent komen en ook Kalidou Koulibaly lijkt op weg naar Manchester. Daarom zou hij zijn valiezen pakken. Een terugkeer naar Porto behoort tot de mogelijkheden.


Lucas Vazquez van Real Madrid krijgt mooie aanbieding uit Qatar

Real Madrid en Zinedine Zidane zullen toch even hun ogen hebben uitgekeken toen ze vandaag hun mail opendeden. Volgens verschillende bronnen hebben ze namelijk een goed bod ontvangen op Lucas Vazquez. (Lees meer)


Bolingoli werd door Istanbul Basaksehir voorgesteld op de social media

Na het schenden van de coronaregels was het verhaal van linksback Boli Bolingoli zo goed als geschreven bij Celtic. Het was enkel de vraag naar waar de ex-speler van Club Brugge zou trekken. (Lees meer)


Marcelo op de radar bij Italiaanse topclubs

Marcelo stond het voorbije seizoen niet langer onbetwist in de basis bij Real Madrid. Of dat voldoende is voor hem om te vertrekken zal de toekomst uitwijzen, maar geïnteresseerden zijn er al wel. Volgens AS volgen Inter en Juventus zijn dossier op. 


Kylian Mbappé wil na dit seizoen vertrekken bij PSG

Wat is dat toch met die absolute wereldvedetten bij PSG. Neymar wou vorige zomer heel graag andere oorden opzoeken en nu is het Kylian Mbappé die zijn vertrekwens heeft geuit. Al is het bij de Fransman nog niet voor meteen... (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties