Atlético stalt rechtsback bij Leverkusen

Redactie
Atlético stalt rechtsback bij Leverkusen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Boateng - Samatta - Godin - Mendy - Hickey - Llorente Ríos - Arias Naranjo - Ampomah

Atlético stalt rechtsback bij Leverkusen

Atlético Madrid en Bayer Leverkusen hebben een akkoord gevonden over Santiago Arias (28). Atlético verhuurt de Colombiaanse rechtsachter tot aan het einde van het seizoen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/09

Diego Godin trekt van Inter naar Cagliari

Diego Godin trekt na 1 jaar al weg bij Inter. De Uruguayaanse verdediger mocht beschikken en trekt naar Cagliari. Hij heeft nu ook een afscheidsboodschap achtergelaten voor de fans van Inter. (Lees meer)


JPL-talent wil een jaar na zijn toptransfer alweer vertrekken: springen Antwerp en Club Brugge in de dans?
Foto: © photonews

Nana Ampomah aast op vertrek: springen Antwerp en Club Brugge in de dans?

De overstap van Nana Ampomah van Waasland-Beveren naar Fortuna Düsseldorf heeft beide partijen nog niet al te veel plezier bezorgd. De Ghanese winger is niet tevreden over zijn situatie in Duitsland en stuurt aan op een vertrek. (Lees meer)


Leicester leent Josh Eppiah uit aan OHL

Bij OHL mogen ze niet klagen over de competitiestart, maar alle versterking is natuurlijk nog welkom. Logischerwijs kan het hiervoor terecht bij Leicester. Dat stuurt een jong talent richting Leuven en nog wel eentje met de Belgische nationaliteit. (Lees meer)


Leeds heeft Llorente te pakken

Diego Llorente gaat de komende jaren op Elland Road voetballen. De verdediger ruilt Real Sociedad in voor Leeds United. De Spanjaard tekende een contract tot 2024 bij de promovendus in de Premier League.


Bologna kondigt de transfer van Aaron Hickey op fantastische wijze aan

Verschillende topclubs stonden in de wachtrij om Aaron Hickey in te lijven, maar de keuze van de Schotse youngster viel uiteindelijk op Bologna. De aankondigingsvideo van de Italiaanse club komt nu al in aanmerking voor een Oscar. (Lees meer)


Kevin-Prince Boateng moet de club van Silvio Berlusconi mee naar de Serie A loodsen

De carrière van Kevin-Prince Boateng neemt de ene verrassende wending na de andere. Zo belandde hij in de eerste helft van 2019 nog in de spits bij FC Barcelona. Straks is de broer van Bayern-speler Jerôme te bewonderen in de Serie B. (Lees meer)


Chelsea haalt met Edouard Mendy een concurrent in huis voor Kepa

Dat ze bij Chelsea niet 100% overtuigd waren van doelman Kepa is al langer duidelijk. Nu heeft de Londense club ook een concurrent voor hem aangetrokken: Edouard Mendy. (Lees meer)


Ally Samatta moet Aston Villa alweer verlaten

Het klonk allemaal zo mooi. Genk-topschutter Ally Samatta ging zijn droom beleven in de Premier League, maar het draaide allemaal anders uit. Negen maanden na zijn transfer naar Aston Villa is hij al onderweg naar de Turkse competitie. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties