PSV gaat hard en legt 9 miljoen euro op tafel

Redactie
PSV gaat hard en legt 9 miljoen euro op tafel
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Defour - Kabasele - Kante - Pereira - Sancho - Ali Mohamed - Gato Alves Dias - Sangaré

PSV gaat hard en legt 9 miljoen euro op tafel

PSV heeft nu ook Ibrahim Sangaré overgenomen van Toulouse. Dat heeft de Lampenclub via de sociale media laten weten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/09

Gevoelige overgang voor Oranje Leeuwin van CL-winnaar naar ... CL-finalist

Opmerkelijke transfer in het vrouwenvoetbal vorige week, waar een speelster van de CL-winnaar naar de CL-finalist trok. En daar eindigde het niet bij ... (Lees meer)


Uche Agbo gaat bij Deportivo La Coruna aan de slag

Standard heeft een oplossing gevonden voor Uche Agbo. De middenvelder werd sinds januari uitgeleend aan het Spaanse Deportivo La Coruna en daar gaat hij nu ook definitief aan de slag. (Lees meer)


Hielp Charleroi een handje? Blauw-zwart haalt twee keer uit: 'Club Brugge troeft Anderlecht en Gent af voor dure spits, centrale verdediger doet medische testen'

'Club Brugge troeft Anderlecht en Gent af voor Umar Sadiq (Partizan Belgrado) en staat dicht bij handtekening Formose Mendy (Porto)'

Club Brugge wil zich nog ferm versterken op de arbeidsmarkt. Voor een spits vissen ze in dezelfde vijver als Anderlecht en Gent, voor een centrale verdediger hebben ze al zo goed als beet. (Lees meer)


Troost-Ekong maakt opvallende transfer, of net niet?

William Troost-Ekong verkast van Udinese naar Watford. Dat hebben enkele Italiaanse en Nederlandse bronnen duidelijk gemaakt.


'Filippov kon ook naar Turkse club, maar koos voor STVV'

Oleksandr Filippov kon ook naar het Turkse Denizlispor, maar koos uiteindelijk voor STVV - op voorspraak van Bezus overigens. Dat staat in Het Belang van Limburg te lezen.


Nathan Kabasele (ex-Anderlecht) trekt naar het Irakese Al-Diwaniya

Het was lange tijd stil rond hem, maar nu heeft hij een nieuw avontuur gevonden. En opnieuw is dat er eentje van het bizarre soort te noemen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Zulte Waregem heeft zijn nieuwe rechtsachter beet

Zulte Waregem kende geen makkelijke start van het nieuwe seizoen, maar rechtte op Sclessin de rug en heeft nu ook een nieuwe verdediger beet. (Lees meer)


Komt het er dan toch van? 'Steven Defour traint mee bij deze club uit 1A!'

Komt het er dan toch van? 'Steven Defour traint mee bij deze club uit 1A!'

De voorbije weken was het heel erg stil rond Steven Defour, maar ondertussen is er wél nieuws. Opmerkelijk nieuws. (Lees meer)


Hoedt naar Lazio? Even geduld

Wesley Hoedt naar Lazio? Die deal zou zo goed als rond zijn, maar volgens Corriere Dello Sport willen de Romeinen eerst nog wat spelers laten vertrekken. 


United geeft niet op

Manchester United geeft niet op. Ze blijven maar azen op de diensten van Jadon Sancho van Borussia Dortmund en zouden daar volgens Engelse bronnen heel veel geld voor over hebben. 


Lazio praat met Manchester United

Volgens The Telegraph zijn er gesprekken gaande tussen Lazio en Manchester United over een huurbeurt van Andreas Pereira. 


Manchester United gaat voor N'Golo Kanté

Manchester United wil het middenveld nog versterken en is daarvoor geïnteresseerd in een speler van de concurrentie. Chelsea-speler N'Golo Kanté werd al benaderd. (Lees meer)


Manchester City betaalt 71,4 miljoen om gatenkaas achteraan op te lossen
Foto: © photonews

Manchester City haalt verdediger Ruben Dias weg bij Benfica

De zware 5-2-nederlaag tegen Leicester City heeft er niet al te veel mee te maken, want het dossier zat al in de pijplijn. Pep Guardiola had al langer gezien dat er iets scheelde met zijn verdediging. De oplossing: de peperdure Portugees Ruben Dias. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties