Moise Kean op weg naar PSG

Redactie
Moise Kean op weg naar PSG

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Cullen - Ulreich - Hudson-Odoi - Kean - Hanche-Olsen - Busi - Kluivert - Bakayoko

Moise Kean op weg naar PSG

PSG is door het vertrek van Cavani en Choupo-Moting op zoek naar een nieuwe aanvaller en is terechtgekomen bij Moise Kean. De Franse club wil de spits voor een seizoen huren van Everton, waar hij nauwelijks aan spelen toekomt.

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/10

'Tiemoue Bakayoko onderweg naar Napoli'

Napoli en Dries Mertens kunnen binnenkort een nieuw gezicht verwelkomen op training. De Fransman Tiemoué Bakayoko komt de Napolitaanse middenveld versterken (Lees meer)


Ryan Sessegnon wordt door Tottenham uitgeleend aan Hoffenheim

Tottenham heeft voor het sluiten van de transfermarkt nog een oplossing gevonden voor de jonge Ryan Sessegnon. (Lees meer)


'Justin Kluivert op weg naar top Bundesliga'

De laatste dagen van de transferperiode zien we vaak nog leuke transfers en zo zou Justin Kluivert wel eens voor een mooie transfer kunnen staan. (Lees meer)


Maxime Busi kan op de interesse rekenen van Parma

De spelers van Charleroi zijn populair dezer dagen. De club staat aan de leiding in de Jupiler Pro League en dat heeft het te danken aan enkele sterk presterende spelers. (Lees meer)


'Defensief target van Standard nu ook op de radar van KAA Gent'
Foto: © photonews

'Defensief target van Standard nu ook op de radar van KAA Gent'

Standard aast al een poos op Andreas Hanche-Olsen, de verdediger van het Noorse Stabaek. De Rouches krijgen nu af te rekenen met concurrentie van KAA Gent. (Lees meer)


Anderlecht haalt Josh Cullen weg bij West Ham

De transfer moet nog officieel bekendgemaakt worden, maar de deal is rond. Anderlecht heeft een extra middenvelder binnengehaald. (Lees meer)


Bayern wil ver gaan voor Hudson-Odoi

Callum Hudson-Odoi geniet al lang interesse van Bayern München. De Duitse recordkampioen is bereid om ver te gaan voor de Engelse winger. Volgens Britse media kreeg FCB een 'no' te horen van Chelsea op een bod van 77 miljoen euro.


Sven Ulreich verlaat Bayern München voor Hamburg

Bayern München heeft afscheid genomen van een trouwe pion. Door de komst van Alexander Nübel mag Sven Ulreich vertrekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties