'Juventus denkt aan ... Pellè'

Redactie
'Juventus denkt aan ... Pellè'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Diaby - Graziano - Pratto - Pochettino

'Juventus denkt aan ... Pellè'

Juventus Turijn denkt aan een nieuwe aanvaller ter vervanging/stand-in van Alvaro Morata en komt daarbij uit bij Graziano Pellè, ex-Feyenoord onder meer.

Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01

'Club Brugge opent tegenaanval op Genk en wil ex-smaakmaker terughalen naar Jan Breydel'

Krijgen we de terugkeer van een gewezen sterkhouder van Club Brugge op de Belgische voetbalvelden? Het zou zomaar kunnen, want de interesse is er alvast. En er zijn meerdere geïnteresseerden. (Lees meer)


Het gaat héél hard voor Club Brugge: 'Kampioenenmaker KRC Genk op weg naar Jan Breydel!'

Het gaat héél hard voor Club Brugge: 'Kampioenenmaker KRC Genk op weg naar Jan Breydel!'

Het is Club Brugge duidelijk menens op de transfermarkt deze winter. Een nieuwe toptransfer is op komst, zoveel is duidelijk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Pochettino is de nieuwe coach van PSG

Het hing al even in de lucht maar nu is het ook officieel: Mauricio Pochettino is de nieuwe trainer van de Franse topclub Paris-Saint Germain. (Lees meer)


Lucas Pratto moet Feyenoord-aanval gaan leiden

De 32-jarige Lucas Pratto wordt door River Plate voor een half seizoen uitgeleend aan Feyenoord. De ervaren spits moet de aanval van de Rotterdammers vorm geven de komende maanden.



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties