Krijgt Musona zijn kans bij Anderlecht?

Redactie
Krijgt Musona zijn kans bij Anderlecht?
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiƫle transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/07 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Harbaoui - Opare - Fiore - Musona - Seigers - Rocchia - King

Krijgt Musona zijn kans bij Anderlecht?

"Of ik mijn kans krijg bij Anderlecht volgende zomer? Dat weet ik niet, wie weet het wel?", aldus Musona op een persconferentie.

Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01

Premier League-kampioen King over zijn transfer naar OHL

OH Leuven verraste deze week door Andy King, die met Leicester City nog kampioen speelde in de Premier League, naar de Dreef te halen. De 32-jarige middenvelder sprak erover op de clubwebsite. (Lees meer)


Volgens de Franse media toont Anderlecht interesse in Christopher Rocchia

In de Franse pers wordt er weer gewag gemaakt van interesse van Anderlecht voor Christopher Rocchia. De verdediger van Marseille zit in zijn laatste contractjaar. (Lees meer)


Daniel Opare lijkt zo goed als rond met Turkse club

Zulte Waregem lijkt zijn rechtsback kwijt te zijn. Daniel Opare zou volgens Turkse bronnen al een overeenkomst hebben met Erzurumspor. (Lees meer)


KV Mechelen zet in op Hamdi Harbaoui

Wie haalt Hamdi Harbaoui binnen? De TunisiĆ«r die al heel zijn carriĆØre garant staat voor doelpunten, staat bij elke eersteklasser die een scorende spits nodig heeft op het verlanglijstje. Maar KV Mechelen is tot nu toe het meest concreet. (Lees meer)


Westerlo heeft vergevorderde interesse in Rubin Seigers

KRC Genk gaat extra verdedigende versterking halen en heeft de Amerikaan McKenzie zo goed als binnen. Dat is wel slecht nieuws voor Rubin Seigers, die zijn speelkansen nog meer ziet slinken. (Lees meer)


Corentin Fiore (ex-Standard) naar de ... Serie C

Corentin Fiore (25) blijft in Italië. Na een periode bij Palermo en Teramo zal hij nu spelen voor Ravenna. Dat nieuws is officieel.Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties