15-jarig toptalent Anderlecht tekent nog geen contract, maar... "Er zijn geen twijfels"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 16 reacties

Rayane Bounida tekende nog geen contract, maar die intentie is er wel

15-jarig toptalent Anderlecht tekent nog geen contract, maar... "Er zijn geen twijfels"

Hij moet toch de meest besproken jeugdspeler van Anderlecht ooit zijn. Er was ooit veel te doen rond Romelu Lukaku en Vincent Kompany, maar over Rayane Bounida is er al heel wat meer geschreven. Het bijna 15-jarige toptalent heeft echter nog geen contract getekend.

Bounida kan rekenen op interesse van zowat alle grote clubs uit Europa. Iedereen heeft zijn filmpjes op Youtube al gezien. De kleine dribbelaar kan fantastische dingen met een bal en Ajax, Barcelona, Borussia Dortmund... willen hem er wel graag bij. Maar uiteraard wil ook Anderlecht hem houden, maar een contract is nog niet meteen aan de orde. Zijn ouders en entourage willen dat hij zich eerst en vooral concentreert op zijn onwikkeling en zijn school.

"We staan voortdurend in overleg", aldus hoofd opleidingen Jean Kindermans, in HLN. "Rayane wordt goed omringd, zijn entourage vindt het niet verstandig om nu al zulke grote beslissingen te nemen, terwijl hij zich ook moet kunnen focussen op school. Het is al druk genoeg. Maar voor alle duidelijkheid: deze beslissing heeft niks te maken met eventuele twijfels bij Rayane over Anderlecht, of omgekeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties