Officiel : Deni Hocko quitte Mouscron

Redactie
Officiel : Deni Hocko quitte Mouscron
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bacca - Henry - Donnarumma - Stengs - Wouters - Horvath - Selemani - Valkenaers

Officiel : Deni Hocko quitte Mouscron

Après les signatures de Diandy et de Tainmont, c'est désormais un départ qui vient d'être officialisé du côté des Hurlus (Lees meer)

Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07

AZ ziet twee spelers vertrekken naar Ligue 1, penningmeester wrijft zich in de handen

AZ eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats in de Eredivisie. De Alkmaarders zullen ongetwijfeld tekenen voor hetzelfde resultaat, zeker nu twee van hun raspaardjes naar Frankrijk (lijken te) vertrekken. (Lees meer)


'AZ ziet twee goudhaantjes naar Frankrijk vertrekken'

Gemengde gevoelens bij AZ: terwijl de sportieve staff met de handen in het haar zit, rekent de penningmeester zich rijk. Diverse Nederlandse melden immers dat AZ op het punt is om twee van haar goudhaantjes van de hand te doen. Flankaanvaller Stengs lijkt op weg naar Nice, terwijl centrumspits Boadu op het punt staat om voor AS Monaco te tekenen. Het transferbedrag voor beide spelers om en bij de vijftien miljoen bedragen.


Barcelona haalt Zweedse topspeelster op bij Wolfsburg

Ook in het vrouwenvoetbal worden er al eens toptransfers genoteerd. Het was vorige week niet anders bij de vrouwen van Barcelona. (Lees meer)


Done deal: PSG heeft beste speler van het EK beet

Verrassend is het allerminst, maar eindelijk is het helemaal officieel: Gianluigi Donnarumma is de nieuwe doelman van Paris Saint-Germain. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen gaat doelman opnieuw uitlenen

KV Mechelen doet dit seizoen geen beroep doen op één van zijn doelmannen: een uitleenbeurt zit er opnieuw aan te komen voor Arno Valkenaers. Ook het voorbije seizoen werd Valkenaers verhuurd aan Thes, maar dat zag zijn seizoen al snel stopgezet door corona. (Lees meer)


OFFICIEEL: Carlos Bacca (ex-Club Brugge) heeft een nieuwe ploeg in La Liga gevonden

Carlos Bacca, de man die bij Club Brugge van 2011 tot 2013 het mooie weer maakte, blijft in La Liga voetballen. Dat was even onzeker, nadat Villarreal aankondigde dat de Colombiaan de club zou verlaten, ondanks een nog lopend contract van één jaar. (Lees meer)


Faïz Selemani zal vertrekken bij KV Kortrijk

Faïz Selemani gaat niet bij KV Kortrijk blijven. De aanvaller heeft de aanbiedingen om zijn contract te verlengen geweigerd. (Lees meer)


Ethan Horvath gaat bij Nottingham Forrest spelen

Ethan Horvath, de Amerikaanse doelman die vier jaar bij Club Brugge zat, gaat aan de slag in The Championship. Nottingham Forrest maakte zijn transfer officieel bekend. (Lees meer)


Anderlecht wil opnieuw shoppen in MLS, maar ook OHL en Oostende hebben winger op de radar staan

Anderlecht, KVO en OHL zijn geïnteresseerd in Chris Mueller

De transfermarkt in België moet nog helemaal loskomen, maar de clubs vissen wel dikwijls in dezelfde vijver. Volgens berichten uit de VS zijn Anderlecht, OHL en Oostende allemaal geïnteresseerd in dezelfde speler. (Lees meer)


José Mourinho haalde Rui Patricio naar AS Roma

José Mourinho heeft zijn eerste transfer beet bij AS Roma. De Portugees haalde landgenoot Rui Patricio naar zijn nieuwe ploeg om er het doel te verdedigen. (Lees meer)


Dries Wouters (Genk) geniet belangstelling van Schalke 04

Is er een oplossing in de maak voor Dries Wouters. De middenvelder zit op een dood spoor bij 'zijn' Genk. Mogelijk biedt de Duitse tweede Bundesliga een oplossing. (Lees meer)


FC Metz heeft Thomas Henry ook op zijn lijstje gezet

Bij OH Leuven weten ze hoe laat het is. De kans dat Thomas Henry dit seizoen nog aan De Dreef zal voetballen, is bijzonder klein. De sterke spits wil zijn goed seizoen ten gelde maken en heeft daar meer dan genoeg opties voor. (Lees meer)


Koni De Winter (Juventus) is in beeld bij Club Brugge

Club Brugge anticipeert op een mogelijk vertrek van Odilon Kossounou. De West-Vlamingen hebben reeds een vervanger op het oog. Het gaat om Koni De Winter, een Belgische middenvelder van Juventus. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties