STVV smeert Westerlo forfaitnederlaag aan, Suzuki opnieuw op het scorebord

Seppe Frans
| 0 reacties
STVV smeert Westerlo forfaitnederlaag aan, Suzuki opnieuw op het scorebord

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag speelden Westerlo en STVV een oefenwedstrijd. Beide ploegen hoopten zo extra speelritme te vergaren en enkele nieuwe jongens in het spelsysteem in te passen. Uiteindelijk wonnen de bezoekers vrij eenvoudig.

Bij de bezoekers begonnen enkele sterkhouders zoals Schmidt en Cacace in de basis. Daarnaast kwam ook nieuwkomer Leistner voor het eerst aan de aftrap bij de Kanaries. STVV begon furieus aan de partij en vond vrij eenvoudig de weg naar het doel.

Want na een kwartier opende Durkin al vroeg de score. Voor rust bouwden Cacace en Hara de score verder uit. Voor Jonas De Roeck en co zag het er tijdens de koffie allesbehalve goed uit.

Ook na de rust ging het niet beter bij Westerlo. Yuma Suzuki en Filippov zorgden in de tweede helft nog voor de ruime 0-5 eindstand.

Goed nieuws dus voor Bernd Hollerbach. Hij hoopt dat zijn spelers hier vertrouwen uit tanken, en zag zijn Japanse spits nog eens scoren na de transfersaga van de voorbije maanden. Dit weekend wacht de confrontatie tegen Beerschot, Westerlo neemt het op tegen Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties