Antwerp-aanvaller is na omwegen in Engeland en Turkije terug in België: "Zet me in een teletijdmachine en ik zou het zo opnieuw doen"

Antwerp-aanvaller is na omwegen in Engeland en Turkije terug in België: "Zet me in een teletijdmachine en ik zou het zo opnieuw doen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ally Samatta is na omwegen bij Aston Villa en Fenerbahçe opnieuw in België. Het Engelse avontuur van de aanvaller was dan geen éénduidend succes, maar hij zou het zo opnieuw doen.

Nochtans was het debuut van Ally Samatta over het Kanaal eentje uit het boekje. “Alles ging perfect op dat moment”, lacht de aanvaller in Het Laatste Nieuws. “Eerste wedstrijd en meteen het eerste doelpunt. Waarom het uiteindelijk dan toch niet gelukt is? Ik wil geen excuses zoeken. Zo zit ik niet in elkaar.”

“Maar ik vind het nog steeds geen foute keuze om KRC Genk te verlaten voor Aston Villa”, gaat Samatta verder. “Zet me in een teletijdmachine en ik zou het zo opnieuw doen. Zelfs als ik voorhand wist dat de coronacrisis zou uitbreken. Het is de Premier League, man.”

Het is de Premier League, man

Ally Samatta

Ondertussen voetbalt Samatta opnieuw in België voor Antwerp FC. “Op moeilijke momenten kies je voor je thuis. En België is mijn thuis. Ik moest niet weg bij Aston Villa. Of bij Fenerbahçe. Maar ik kan er weinig over zeggen. Ik heb daar nog een contract.” (glimlacht)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties