Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01: Kabasele - Håland - Mercier - Martial - Mardochee Nzita - Vojvoda - Reynolds - Ampomah

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01: Kabasele - Håland - Mercier - Martial - Mardochee Nzita - Vojvoda - Reynolds - Ampomah
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 22/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kabasele - Håland - Mercier - Martial - Mardochee Nzita - Vojvoda - Reynolds - Ampomah

'Vindt overbodige Antwerp-speler nog oplossing? Twee nieuwe geïnteresseerden'

Bij Antwerp zijn ze nog steeds op zoek naar een oplossing voor een van zijn spelers, die toch op weinig kansen kan rekenen. (Lees meer)


Altijd gevoelig: Zulte Waregem haalt speler terug op bij ... KV Kortrijk
Foto: © photonews

Altijd gevoelig: Zulte Waregem haalt speler terug op bij ... KV Kortrijk

Zulte Waregem en KV Kortrijk, dat is altijd een beetje water en vuur in de Vlasstreek. Nu heeft Essevee een speler teruggehaald bij KV Kortrijk. (Lees meer)


Assistenkoning Jupiler Pro League laat zich duidelijk uit over transfer

Ook dit seizoen is Xavier Mercier belangrijk voor OH Leuven. Met 11 assists is hij de beste van de hele competitie momenteel. (Lees meer)


Strijd nog niet gestreden: 'Anderlecht en Club Brugge met elkaar in de clinch voor toptalent van Europese topclub'

Club Brugge zit alweer een dikke week achter zijn veren, maar nu zou ook Anderlecht zich opnieuw gemeld hebben voor een echte topspeler. En welke kant is het nu aan het overhellen? (Lees meer)


Haaland duurder dan gedacht?

Er werd de voorbije maanden gesproken over een transferbedrag van 75 miljoen euro voor Haaland gezien een clausule, maar L'Equipe spreekt nu over een transfersom van 300 miljoen euro.


Barcelona richt pijlen op Man United

Barcelona zou bij Manchester United willen komen shoppen. Met Anthony Martial hebben ze volgens SPORT een nieuwe man op het oog.


'AS Monaco ziet wat in Charleroispeler'

Vertrekt Adem Zorgane deze winter of komende zomer bij Charleroi? Het zou zomaar kunnen. Ook AS Monaco aast nu op de speler.


Staat ex-Rouche voor prestigieuze transfer naar AS Roma?

Mergim Vojvoda heeft zich bij Torino ontpopt als titularis. De Kosovaar zou tijdens deze wintermercato een prestigieuze transfer kunnen maken in de Serie A. (Lees meer)


Christian Kabasele op weg naar de Serie A?

Christian Kabasele komt dit seizoen nauwelijks aan de bak bij Watford. De Rode Duivel zoekt tijdens deze wintermercato een oplossing, die mogelijk gevonden wordt in Italië. (Lees meer)


21-jarig jeugdproduct Anderlecht lijkt op weg naar de Ligue 2

Mardochee Nzita (21) vertrok in de zomer van 2019 bij de beloften van Anderlecht, waar hij geen uitzicht had op een plekje in de A-kern. Bij Pescara, in de Italiaanse tweede klasse, timmerde de Belg met Congolese roots aan zijn carrière. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties