Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01: Origi - Wesley - Castro-Montes - Trippier - Balde - Kayembe - Tahiri

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01: Origi - Wesley - Castro-Montes - Trippier - Balde - Kayembe - Tahiri
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Origi - Wesley - Castro-Montes - Trippier - Balde - Kayembe - Tahiri

Anas Tahiri verlaat CFR Cluj en gaat naar Heerenveen

Landgenoot Anas Tahiri is zeer blij met zijn terugkeer naar Nederland. Zo gaat hij bij Heerenveen aan de slag. (Lees meer)


OFFICIEEL: Kayembe heeft toptransfer naar de Premier League te pakken
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Kayembe heeft toptransfer naar de Premier League te pakken

Edo Kayembe van KAS Eupen heeft zijn toptransfer te pakken. De middenvelder tekent een contract voor vier en half jaar bij het Engelse Watford. (Lees meer)


OFFICIEEL: Condom zit niet stil en haalt meteen Senegalees van Feyenoord naar de Freethiel

Jordi Condom is een paar dagen sportief directeur van Waasland-Beveren en hij gaat al bij Feyenoord shoppen. Aliou Baldé ruilt Rotterdam voor het Waasland op huurbasis. Baldé krijgt bij Waasland-Beveren prompt het rugnummer 10. (Lees meer)


OFFICIEEL: Aston Villa vindt nieuwe oplossing voor Wesley nadat diens tweede passage bij Club mislukte

Wesley zal zoals verwacht niet meer in actie komen bij Club Brugge. Zijn tweede passage bij blauw-zwart mag als mislukt beschouwd worden. Aston Villa geeft hem de toestemming om in zijn thuisland te proberen om zijn carrière te herlanceren. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk laat middenvelder met interessant profiel meteen tekenen tot 2026

De Condé heeft zijn slag thuisgehaald: RC Genk heeft een middenvelder aangetrokken met een profiel waar de ploeg nog nood aan had. Aziz Ouattara moet voortaan voor fysieke présence zorgen voor de verdediging. Met de 21-jarige Ivoriaan in de rangen tracht Genk alsnog play-off 1 te halen. (Lees meer)


Cameron Puertas zou ook nog Union kunnen versterken

Union heeft deze wintermercato al twee nieuwe spelers binnengehaald en daar zou het niet stoppen voor de fiere leider in de vaderlandse competitie. Volgens de Zwitserse media is er nog een versterking op til. (Lees meer)


Newcastle haalt Trippier binnen

Newcastle heeft de komst van Kieran Trieppier afgerond. De rechtsachter tekende een contract voor 2,5 jaar en komt over van Atlético Madrid. 


Origi heeft aanbiedingen om Liverpool te verlaten, maar lijkt die naast zich neer te leggen

Divock Origi wil liefst in de Premier League blijven

De entourage van Divock Origi is door verschillende geïnteresseerde clubs benaderd voor een transfer in januari. De aanvaller van Liverpool is meestal bankzitter, maar wordt enorm gewaardeerd door Jürgen Klopp. (Lees meer)


Alessio Castro-Montes wil niet naar Genoa

Bij Gent moet Alessio Castro-Montes momenteel Matisse Samoise voor zich dulden. Hij ligt blijkbaar ook niet in de bovenste schuif bij Hein Vanhaezebrouck, maar toch laat hij deze winter een transfer aan zich voorbijgaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 06/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties