Chiellini weg bij Juve

Redactie
Chiellini weg bij Juve
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Chiellini - Milinkovic-Savic - Roef - Dury - Mbappe Lottin - Tissoudali - Mertens - Ozkacar

Chiellini weg bij Juve

Het einde van een huwelijk is nakend. Chiellini en Juventus zouden volgens de Italiaanse pers volgend seizoen niet langer samen in een zin kunnen worden genoemd.

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/04

Voormalig smaakmaker van Racing Genk onderweg naar de Premier League

Fulham heeft zich verzekerd van een plek in de Premier League en wil direct zwaar uithalen op de transfermarkt. Een voormalige middenvelder van Racing Genk heeft hun aandacht getrokken. (Lees meer)


Een laatste kunststukje voor Dury? Deze ambitieuze club zou wel eens wat voor hem kunnen zijn
Foto: © photonews

Een laatste kunststukje voor Dury? Deze ambitieuze club zou wel eens wat voor hem kunnen zijn

Francky Dury verscheen deze week een paar keer in de media en lijkt zijn vertrek bij Zulte Waregem stilaan te hebben verwerkt. Op naar een nieuwe uitdaging? (Lees meer)


'Anderlecht wil goalgetter uit 1B ophalen'

Met twaalf goals is hij de op een na doeltreffendste speler van 1B. En dat heeft dus ook clubs uit 1A wakker gemaakt. (Lees meer)


'OH Leuven moet puzzelen: seizoensrevelatie en andere verdediger onhoudbaar'

Hij was een van de revelaties van dit seizoen bij OH Leuven, maar de kans dat volgend seizoen nog aan Den Dreef rondloopt is eerder klein. (Lees meer)


'Gesprekken muurvast: Gent heeft opmerkelijk plan met Tarik Tissoudali'

Tarik Tissoudali heeft een prima seizoen bij KAA Gent en heeft ondertussen ook een beker in de kast staan. Maar wat met zijn toekomst? (Lees meer)


Roef weg bij Gent?

De toekomst van Davy Roef is nog steeds onduidelijk. Benieuwd of hij een van de komende maanden toch nog zou vertrekken bij de Buffalo's, waar hij nog tot de zomer van 2023 vastligt.


Cercle Brugge geeft Stan Braem kans

Cercle Brugge is volop bezig met Stan Braem te laten testen. Die scoorde afgelopen seizoen aan de lopende band voor Zwevezele in tweede nationale.


Mbappé en Real Madrid verder uit elkaar

De onderhandelingen tussen Real Madrid en Kylian Mbappé zitten volgens Spaanse bronnen in het slop, want de eisen van de Fransman zouden veel te hoog liggen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties