'Lommel krijgt concurrentie van PSV in strijd om Savinho'

Redactie
'Lommel krijgt concurrentie van PSV in strijd om Savinho'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Rooney - Lewandowski - Maes - Dom - Doku - Brys

'Lommel krijgt concurrentie van PSV in strijd om Savinho'

De Telegraaf laat weten dat in navolging van Troyes en Lommel nu ook PSV interesse heeft getoond in Savinho, een 18-jarige rechtsbuiten. De Braziliaanse jeugdinternational verlaat weldra Atletico Mineiro voor Manchester City, maar de bedoeling is om het talent meteen uit te lenen. Troyes en Lommel maken niet toevallig deel uit van de City Football Group.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/04

OFFICIEEL: Joren Dom heeft een nieuwe uitdaging in 1A te pakken

Joren Dom en Beerschot maakten eerder op de dag bekend dat beide partijen uit elkaar gingen. Het was niet lang wachten op nieuws wat zijn nieuwe club ging worden. (Lees meer)


Wayne Rooney mogelijk binnenkort trainer in de Premier League

Wayne Rooney degradeerde door een flinke puntenstraf met Derby County uit het Championship, maar maakte indruk als manager. Dit is niet onopgemerkt gebleven in de Premier League. (Lees meer)


"De Oude Dame" heeft interesse in jonge snaak Jérémy Doku

Het is nog niet het seizoen van Jérémy Doku omwille van vele blessures, maar toch kan hij van interesse genieten van één van de grootste Italiaanse clubs. (Lees meer)


Peter Maes in de running om bondscoach van Mali te worden

Er hangt misschien wel een eerste buitenlands avontuur in de lucht voor Peter Maes. De in september bij Beerschot ontslagen coach is in de running om bondscoach van Mali te worden. (Lees meer)


Club Brugge zou Williot Swedberg op de radar staan hebben

Club Brugge kijkt altijd uit naar toptalenten die ze beter kunnen maken. Dat heeft hen de voorbije jaren geen windeieren gelegd op de transfermarkt. Ook nu lijken ze weer een toptalent op het oog te hebben. Het gaat om de 18-jarige middenvelder Williot Swedberg. (Lees meer)


Makelaar Lewandowski zat al rond de tafel met Barcelona: transfer zit eraan te komen

Na de titel met Bayern München liet Robert Lewandowski weten dat hij nog niets gehoord heeft van het clubbestuur, ondanks zijn volgend seizoen aflopend contract. De 33-jarige veelscorer lijkt op weg naar de uitgang en de bestemming is duidelijk: Barcelona. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties